Γιάννης Δημητριάδης: Ελπίζω ότι ο Δήμαρχος, θα αξιολογήσει το μήνυμα της κάλπης
O Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Δημητριάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 τελείωσαν και ο συνδυασμός «αλλαγή Πορείας», μετά από μόλις εικοσιοκτώ ημέρες προεκλογικού αγώνα, κατάφερε να συγκεντρώσει το 30,7% των ψήφων του λαού του Πόρου.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους εκείνους που, παρότι αναγνώρισαν τις καλές μας προθέσεις, δεν αποφάσισαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να μας προτιμήσουν.

Το ποσοστό αυτό αποτελεί καθαρή δύναμη για τον συνδυασμό μας, ο οποίος χωρίς προηγούμενη παρουσία στα δημοτικά πράγματα του τόπου μας, χωρίς καμία υποστήριξη από τοπικούς παράγοντες και χωρίς καμία εύνοια από κομματικούς ή άλλους μηχανισμούς, κάνει δυναμική είσοδο στα κοινά, βάζοντας ισχυρά θεμέλια για το μέλλον.

Πρόκειται για μια αναμφισβήτητη επιτυχία, για την οποία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι. Επιτυχία που, με τις συνθήκες που διαμορφώθηκε, αποτελεί μοναδικό επίτευγμα στην πρόσφατη ιστορία των δημοτικών εκλογών στον Πόρο.

Από την 1η Ιανουαρίου του 2011 μας περιμένει πολύ δουλεία από την θέση της αντιπολίτευσης, απ’ όπου θα διεκδικήσουμε με συνέπεια τις προγραμματικές θέσεις για τις οποίες μας ψήφισε ένας στους τρεις πολίτες του Πόρου. Ελπίζω ότι ο Δήμαρχος, κ. Στρατηγός, τον οποίο συγχαίρω και δημοσίως για τη νίκη του, θα αξιολογήσει απ’ τη μεριά το μήνυμα της κάλπης και θα προβεί άμεσα στις ριζικές αλλαγές που απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Προς μία τέτοια κατεύθυνση, θα είμαστε δίπλα του υποβοηθώντας και επικροτώντας το έργο του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η λαϊκή εντολή που λάβαμε είναι να διεκδικήσουμε δυναμικά την αλλαγή πορείας του τόπου μας και θα την τηρήσουμε στο ακέραιο.”
Σχολιάστε