Απάντηση σε δημοσίευμα μαςΕπιστολή – απάντηση στο δημοσίευμα μας με τίτλο «Δημήτρης Πάνου: Τι γίνεται με τα οικονομικά κ. Δήμαρχε;», λάβαμε από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου. Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή, καθώς και την πρόσκληση προς τον κ. Πάνου, για την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 2η Δεκεμβρίου.

Προς την ηλεκτρονική εφημερίδα porosnews.gr -κ. Κανατσίδη

Σχετικά με το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας με ημερομηνία 3-12-2011 που αναφέρεται στις αβάσιμες κατηγορίες που εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Πάνου στο συμβούλιο της 1ης Δεκεμβρίου 2011, υπενθυμίζουμε ότι στη συνεδρίαση αυτή πήρε όλες τις απαντήσεις για τα θέματα που έθεσε και που μόνο στόχο είχαν την δημιουργία εντυπώσεων.
Συγκεκριμένα έλαβε ενημέρωση για την ΑΤΕ, ένα ζήτημα που χρονολογείται από το 2001 και για την εξέλιξη που είχε έως και τις μέρες μας, καθώς και για ζήτημα του εργολάβου (που όπως ανέφερε ο κ. Πάνου το διάβασε σε κάποια ηλεκτρονική εφημερίδα και όχι ρωτώντας, ως όφειλε τον κ. Δήμαρχο). Ο εργολάβος κ. Μπονάτος, ουδέποτε κατέθεσε μήνυση προς τον Δήμο Πόρου ούτε απείλησε ποτέ ο ίδιος ή συνεργάτης του με προσφυγή σε ένδικα μέσα. Αντίθετα, η σχέση συνεργασίας Δήμου και εργολάβου δεν έχει διαταραχθεί.
Τέλος, όσον αφορά το ενδιαφέρον του κ. Πάνου για τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Πόρου για τα οποία έθεσε τελεσίγραφο και προθεσμίες, αυτό εξαντλείται σε δηλώσεις και δημοσιεύματα που μόνο στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και όχι το ειλικρινές ενδιαφέρον για τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου. Απόδειξη αποτελεί η μη παρουσία του στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 2η Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12.00 με θέμα τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου, στην οποία είχε κληθεί εγγράφως να παραστεί. Το παράδοξο δε ήταν πως το ίδιο πρωί βρισκόταν στο Δημαρχείο για άλλο ζήτημα!
Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτουμε την Πρόσκληση του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και Δημάρχου Δημήτρη Στρατηγού προς τον κ. Πάνου, προκειμένου όχι μόνο να υλοποιηθεί το αίτημά του, αλλά να του δοθεί η δυνατότητα να εκφράσει και τις όποιες απορίες του.
Είναι λοιπόν φανερό ότι τόσο ο Δήμος όσο και ο Δήμαρχος είναι ανοιχτός σε κάθε θεσμικό αίτημα για ενημέρωση και παροχή οιουδήποτε οικονομικού ή άλλων στοιχείων τους ζητηθούν.
Σχολιάστε