Ανοιχτή επιστολή προς τον Δημήτρη Στρατηγό από τον Γιάννη ΔημητριάδηΜια εβδομάδα περίπου πριν στηθεί η κάλπη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, απέστειλε μια ενδιαφέρουσα ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Πόρου Δημήτρη Στρατηγό.

κ. Στρατηγέ,

Τις τελευταίες εβδομάδες είμαι θύμα συστηματικής κατασυκοφάντησης από τον εκδότη Βασίλη Λαζαρίδη, ο οποίος επιπλέον ψευδώς διαδίδει ότι σιωπώ και δεν δίνω απαντήσεις στις συκοφαντίες του. Η αλήθεια είναι ότι τις απαντήσεις μου τις έχω ήδη δώσει στη Δικαιοσύνη, στην οποία προσέφυγα κατά του συστηματικού συκοφάντη μου: η Δικαιοσύνη του έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη για τις πρώτες συκοφαντίες του και τον έχει παραπέμψει σε δίκη, διενεργείται εισαγγελική έρευνα για τις επόμενες τρεις συκοφαντίες του, και αναμένεται η βεβαία ποινική δίωξή του και παραπομπή του και γι’ αυτές, ενώ, τέλος, έχω ασκήσει τέσσερις αγωγές αποζημίωσης εναντίον του συνολικού ύψους 1.200.000 € για την αποκατάσταση της βαρύτατης ηθικής βλάβης που έχω υποστεί από τη συνεχή λάσπη του (τα χρήματα θα τα διαθέσω για τους αναξιοπαθούντες του Πόρου). Ο εκδότης Λαζαρίδης όμως δεν έχει τολμήσει να δημοσιεύσει τις απαντήσεις μου για τις συκοφαντίες του αυτές. Προσφάτως έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει «ανώνυμη» συκοφαντική επιστολή που αναφερόταν φωτογραφικά σε υποψήφιους του συνδυασμού μου και σε εμένα, η οποία συγχρόνως είχε αποσταλεί μέσω ΕΛΤΑ σε δεκάδες κατοίκους του Πόρου. Ο ίδιος εκδότης, επίσης, έκανε ονομαστικά στην πολεοδομία καταγγελίες κατά δύο καθ’ όλα νόμιμων οικοδομών που αναγείρει η οικογένειά μου και κατά του επίσης καθ’ όλα νόμιμου εκλογικού μου κέντρου (όπως διαπίστωσε και η Πολεοδομία που έσπευσε κατευθείαν να ελέγξει τα καταγγελλόμενα). Τέλος, καταγγέλλω και το τελευταίο κρούσμα ανηθικότητας και προβοκάτσιας σε βάρος μου: την επιστολή καταγγελίας κατά του Αστυνομικού Διοικητή Πόρου και κατά όλου του κλάδου των επαγγελματιών του τουρισμού, την οποία κάποιος αχαρακτήριστος εγκληματίας απέστειλε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την υπογραφή «Ι. Δημητριάδης», προκειμένου να με εμπλέξει σε μία στημένη αντιδικία με τις αρχές και την κοινωνία του Πόρου. Για την πράξη αυτή της πλαστογραφίας έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατά του άγνωστου (προς το παρόν) δράστη.

κ. Στρατηγέ,
Σε αντιδιαστολή με τον συστηματικό διωγμό και κατασυκοφάντησή εμένα και άλλων δημοτών σας από τον εκδότη Λαζαρίδη, με τον οποίο διατηρείτε, αν όχι προσωπική φιλία, πάντως ανεπτυγμένες κοινωνικές συναναστροφές (συντρώγετε δημοσία θέα, καλείστε και παραβρίσκεστε στην γιορτή του κλπ) την ίδια ώρα, η εφημερίδα του προβάλλει συστηματικά εσάς και τη δική σας υποψηφιότητα (μιλάει για «δυνατό ψηφοδέλτιο» και «ψηφοδέλτιο νίκης» και για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού σας που «φυλάνε Θερμοπύλες», δημοσιεύει διαφημίσεις υποψηφίων συμβούλων σας κλπ). Παράλληλα, ο εκδότης, αναφερόμενος σε εμένα, τονίζει σε όλους τους τόνους ότι ως υποψήφιος δήμαρχος «πρέπει να είμαι διάφανος σαν ακτινογραφία» και «δεν πρέπει να τον βαραίνει τίποτα».
ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, και επειδή εμένα δεν με βαραίνει απολύτως τίποτα σας καλώ, κ. Στρατηγέ, να δηλώσετε για τον εαυτό σας το ίδιο στους ψηφοφόρους, και για αρχή σας καλώ να απαντήσετε δημοσίως στον λαό του Πόρου: α) αν στο παρελθόν εσείς προσωπικά ή ο Δήμος Πόρου είχε οικονομικές συναλλαγές με τον εν λόγω εκδότη ή με εταιρία ιδιοκτησίας του ίδιου ή συγγενικών του προσώπων και β) εάν εσείς έχετε εκκρεμότητες με την ποινική Δικαιοσύνη, που να αφορούν την άσκηση των καθηκόντων σας, και εάν ναι, ποιές είναι αυτές και εάν τις έχει ποτέ δημοσιοποιήσει ο εκδότης Λαζαρίδης.

Γιάννης Δημητριάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Sokratis says:

    Είναι μια εφημερίδα που και να μην θέλεις να την πάρεις θα σου έρθει στα χέρια σου. Από περιέργεια και μόνο την έχω διαβάσει μερικές φορές, και όντως θα συμφωνήσω πως πολλές φορές γράφει ότι θέλει και ότι τον συμφέρει αυτός ο άνθρωπος , δε θέλω να τον κρίνω αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Ας κλείσει αυτή την εφημερίδα επιτέλους κάποιος, το μόνο που έχει καταφέρει είναι δικαστήρια και αντιπαλότητες .Νομίζω ότι τα έχουμε βαρεθεί αυτά.

Σχολιάστε