Ανοικτή επιστολή Δημητριάδη προς ΣτρατηγόΟ επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πόρου «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» κ. Γιάννης Δημητριάδης μας κοινοποίησε την ακόλουθη ανοικτή επιστολή που έστειλε στο δήμαρχο Πόρου, σχετικά με την συνεδρίαση για τον βιολογικό καθαρισμό του Πόρου:

Πόρος, 9.4.2011
αρ. πρωτ. 38

Προς τον Δήμαρχο Πόρου
κ. Δ. Στρατηγό,

Κύριε Δήμαρχε,

Την Παρασκευή 8.4.2011, μετά από αίτημα της παράταξής μας, συγκαλέσατε άτυπη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την ενημέρωση για τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στον Πόρο. Η συνεδρίαση αυτή, στην οποία παρά το αίτημά μας δεν χρησιμοποιήσατε το εγκατεστημένο σύστημα ηχογράφησης και απαγορεύσατε την παρουσία δημοτών, εξελίχθηκε σε μια ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ προσβλητική προσωπική επίθεση εναντίον μου.

Επειδή παρόμοια φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και στις επίσημες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να έχουμε ακούσει ούτε μία συγνώμη, εκφράζουμε δημοσίως την έντονη διαμαρτυρία μας για το επίπεδο στο οποίο ρίχνετε τον πολιτικό πολιτισμό στον Δήμο μας δηλώνουμε ότι η παράταξή μας δεν θα ανεχτεί στο εξής άλλες τέτοιες προσβλητικές συμπεριφορές.

ο επικεφαλής της παράταξης

Ιωάννης Δημητριάδης
Σχολιάστε