Αναβαθμίζεται από την Ε.Τ.Α.Π, η ιστοσελίδα της τουριστικής προβολής του Δήμου ΠόρουΣτα πλαίσια του ετήσιου προγραμματισμού της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πόρου (Ε.Τ.Α.Π), ολοκληρώνεται εντός του Μαρτίου η πρώτη φάση τροποποίησης του website Poros.gr, το οποίο ανήκει στην δικαιοδοσία του Δήμου Πόρου & τη διαχείριση του έχει αναλάβει η Ε.Τ.Α.Π.

Το website μετά την ολοκλήρωση του, θα λειτουργήσει με τη μορφή Iντερνετικού Κόμβου (portal) με αμιγώς Τουριστικό Προσανατολισμό (Γενικές και Ιστορικές πληροφορίες για το Πόρο, πληροφορίες για μετακινήσεις, Διαμονή, Εστίαση, Διασκέδαση, καθώς και για όλες τις επιχειρήσεις του νησιού). Η βασική προβολή όλων των επιχειρήσεων παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Για την πληρέστερη αποτύπωση όλων των επιχειρήσεων του Πόρου, και την καταχώρηση τους στο Poros.gr, καλούμε όλους τους επαγγελματίες και τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον Πόρο να αποστείλουν από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, πλήρη στοιχεία της επιχείρησης τους στο e-mail: touristikiepitropiporou@yahoo.gr μαζί με 1 τουλάχιστον φωτογραφία που χαρακτηρίζει την επιχείρηση σε ηλεκτρονική μορφή JPEG (.jpg)

Για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων πρέπει να αναφέρονται τα εξής: Είδος δραστηριότητας της επιχείρησης/Όνομα-Επώνυμο Ιδιοκτήτη ή Εμπορική Επωνυμία Επιχείρησης/Διεύθυνση/Τηλέφωνο σταθερό (υποχρεωτικά)/Τηλέφωνο κινητό (προαιρετικά)/Fax (προαιρετικά)/ Ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail)/ Ηλεκτρονική διεύθυνση (website).

*Ειδικά για τα τουριστικά καταλύματα είναι απαραίτητη και η κατηγορία που ανήκει κάθε μονάδα («Αστέρια» για Ξενοδοχεία και «Κλειδιά» για τα υπόλοιπα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια-Διαμερίσματα, όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές βεβαιώσεις των αρμόδιων κατά περίπτωση φορέων.

**Για Ενοικιαζόμενα Δωμάτια-Διαμερίσματα-Σπίτια κλπ είναι απαραίτητη η αναγραφή του Ονόματος –Επωνύμου του ιδιοκτήτη, όπως αυτό αναγράφεται στην άδεια από τον ΕΟΤ.

Οι κύριες κατηγορίες των επιχειρήσεων που θα αναφέρονται στον Επαγγελματικό Οδηγό του Poros.gr είναι:

Γενικός Επαγγελματικός Οδηγός Διαμονή Γεύση

Εμπορικά Καταστήματα Τουριστικά Γραφεία Ταβέρνες –Μεζεδοπωλεία
Βιβλιοπωλεία-Τύπος Ξενοδοχεία Εστιατόρια Ξενοδοχείων
Τουριστικά Είδη Διαμερίσματα-Δωμάτια Ιταλικά Εστιατόρια-Πιτσαρίες
Φωτογραφεία Ενοικιαζόμενα Σπίτια Ψητοπωλεία
Κοσμηματοπωλεία Παραδοσιακοί Ξενώνες Καντίνες – Κρεπερί
Κομμώσεις Σουίτες & Spa
Γυμναστήρια – Αισθητική -Spa
Φούρνοι Δραστηριότητες Διασκέδαση
Super Market Ιστιοπλοΐα Καφετέριες
Παντοπωλεία-Κάβες Κωπηλασία Bar-Club
Κτηματομεσίτες Καταδύσεις Beach Bar
Ενοικιάσεις Μοτο Θαλάσσια Σπορ Pool Bar
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ιππασία Αίθουσες Μπιλιάρδου
Ενοικιάσεις Ποδηλάτων Πεζοπορία Internet Café
Πρατήρια Βενζίνης Ποδόσφαιρο
Ενοικιάσεις Σκαφών Αναρρίχηση
Ηλεκτρολόγοι Ανεμοπτερισμός
Υδραυλικοί Parapente
Ψυκτικοί Στίβος
Εργολάβοι Χορός
Ταξί – Λέμβοι
Λοιπά Επαγγέλματα

*Η λίστα των επαγγελμάτων & των επιχειρήσεων θα εμπλουτίζεται διαρκώς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους της αρμόδιας ομάδας εργασίας της Ε.Τ.Α.Π:

Δημήτρης Συξέρης 6970801255
Γιώργος Παπαδάκης 6944148422
Κυριάκος Μάνεσσης 6973307550

Tο website Poros.gr θα λειτουργήσει με την νέα του σχεδίαση από τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012.
Σχολιάστε