Ίδρυση Οργανισμού Τρίτης Ηλικίας στον ΠόροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ
Την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 20:30 έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Οργανισμού 3ης Ηλικίας Πόρου από την Πρόεδρο του Οργανισμού doctor κ. Maggie Atkins και τον αντιπρόεδρο – καθηγητή Αγγλικής κ. Δημήτρη Καρτσώλη, στο υπαίθριο αμφιθέατρο Συγγρού.
Η κ. Άτκινς, αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Πόρου για την υποστήριξή του αναφέρθηκε στους σκοπούς του Οργανισμού 3ης Ηλικίας που με κέντρο τον Πόρο ενδιαφέρεται για την προαγωγή της μάθησης στην τρίτη ηλικία ΄΄την καλύτερη ηλικία, στην ηλικία που ελεύθερος πια ο καθένας επιλέγει να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί΄΄ και κάλεσε τους παρευρισκομένους να ενημερωθούν για τα μορφωτικά προγράμματα που λειτουργούν και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για νέα.
Ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός απηύθυνε χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους του Οργανισμού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που το νησί του Πόρου γίνεται διεθνές κέντρο συνάντησης λαών και πολιτισμών, προάγοντας την δια βίου εκπαίδευση που αποτελεί εχέγγυο για την συνεχή ατομική και κοινωνική πρόοδο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο θεσμό.
Οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα του Οργανισμού Τρίτης Ηλικίας Πόρου, γνωστού ως P3A μπορούν να επικοινωνούν με κ. Cathy < /B>Stoneham στo τηλέφωνο: 2298025625.
Σχολιάστε