Έλευση μόνιμου παιδιάτρου στο Κ.Υ. Γαλατάφωτο: Μπάμπης Κανατσιδης


Ο Δήμος Πόρου σας κάνει γνωστό ότι πληρώθηκε η μόνιμη θέση του παιδιάτρου στο Κ.Υ. Γαλατά μ ε την τοποθέτηση του κ. Μπαρζανί Σουλεϊμάν.

Ο παιδίατρος θα βρίσκεται στο Κ.Υ. Γαλατά και θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής τις καθημερινές από τις 9 το πρωί έως τη 1 και μισή το μεσημέρι, καθώς και μέρες και ώρες που ο ίδιος εφημερεύει.

Για να μην ταλαιπωρείστε με άσκοπες μετακινήσεις, παρακαλούμε να τηλεφωνείτε στο Κ.Υ. Γαλατά στα τηλέφωνα: 2298320300 – 2298320301 ή στο γραφείο του Παιδιάτρου 2298320310.

Ο Δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Στρατηγός επικοινώνησε με τον κ. Μπαρζανί για να τον καλωσορίσει. ΄ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πλήρωση της μόνιμης θέσης με παιδίατρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ΄Η τοποθέτηση παιδιάτρου στο Κ.Υ. Γαλατά, υπήρξε το πιο πιεστικό από μια σειρά αιτήματα για την πλήρωση των κενών θέσεων στο Κ.Υ. Γαλατά, με γιατρούς ειδικοτήτων.
Ευελπιστώ ότι σύντομα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει στην κάλυψη των υπολοίπων κενών, ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο της πρωτοβάθμιας υγείας στον τόπο μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που μας εκχωρούνται με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται.
Σχολιάστε