Μικρές Αγγελίες στο PorosnewsInternet σημαίνει επικοινωνία και το Porosnews τα τελευταία δυόμιση χρόνια, φέρνει καθημερινά, εκατοντάδες ποριώτες και τροιζήνιους, ένα βήμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο, τουλάχιστον, μέσα από τους υπολογιστές τους.
Στο πλαίσιο αυτής της επικοινωνίας, και για να μη πηγαίνετε από τοίχο σε τοίχο, το Porosnews, εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία με δωρεάν Μικρές Αγγελίες.
Πρόκειται για υπηρεσία εύρεσης και δωρεάν καταχώρησης αγγελιών για όσους ενδιαφέρονται απλά να ενημερωθούν ή και να καταχωρήσουν τη δική τους αγγελία εντελώς δωρεάν. Η αναζήτηση θα είναι εύκολη καθώς οι δημοσιευμένες αγγελίες είναι ομαδοποιημένες ανά είδος. Οι αγγελίες σας, θα αναρτούνται και στην ομάδα Poros News στο Facebook.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, θα είναι να μας στείλετε ένα, ή δύο email στη διεύθυνση info@porosnews.gr.
Στο πρώτο email θα πρέπει, ένα κείμενο μέχρι 50 λέξεις να μας περιγράφετε αυτό που θέλετε να πουλήσετε, να νοικιάσετε, ή αυτό που σας ενδιαφέρει, συνοδευόμενο κι από φωτογραφία αν είναι απαραίτητο, μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας ή διεύθυνση email υποχρεωτικά.
Σε περίπτωση που βρείτε ενδιαφερόμενο για την αγγελία σας, θα ήταν καλό να μας στείλετε ένα δεύτερο mail, με το οποίο θα ζητάτε την απόσυρση της αγγελίας από την ιστοσελίδα μας, προκειμένου να μη σας τηλεφωνούν άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης says:

    συγχαρητήρια για τη νέα δημιουργία σας, πιστεύω θα βοηθήσει πολλούς ειδικά σ αυτή τη δύσκολη περίοδο

  2. Γιωργος Μ. says:

    Μπραβο σας ωραια σκέψη σε αυτη την υπεροχη και μοναδική ιστοσελίδα.το μόνο ενοχλητικό είναι τα σχόλια μερικών”αιώνια”βλακων.καλη συνεχεια

Σχολιάστε