Χ. Πάλλης: Να εμπιστευτούμε νέους ανθρώπους με όραμα και εμπειρίαΣε διαρκή διάλογο εφ’ όλης της ύλης, καλεί τους ψηφοφόρους ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιά, δημοτικός σύμβουλος Τροιζηνίας Χρήστος Πάλλης, μέσα από την ακόλουθη δήλωση που έκανε, αναφορικά με την συμμετοχή του στις εκλογές της 6ης Μαΐου:
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που βρίσκεται η πατρίδα μας και των ιδιαιτεροτήτων της Περιφέρειας μας, συμμετέχω ως υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά, την Αίγινα, Αγκίστρι, τον Πόρο, την Ύδρα, τις Σπέτσες, την Τροιζηνία, τα Μέθανα και τα Κύθηρα – Αντικύθηρα.
Σήμερα, πρέπει να εμπιστευτούμε νέους ανθρώπους, που διαθέτουν όραμα και εμπειρία μιας αποδεδειγμένα επιτυχημένης πορείας στα κοινά. Ανθρώπους που γνωρίζουν από προβλήματα και μπορούν να δώσουν λύσεις.
Από το 1999 έως το 2010, διετέλεσα Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Μεθάνων. Την περίοδο αυτή, υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα, όπως το λιμάνι των Μεθάνων, ο βιολογικός καθαρισμός, σημαντικά οδικά δίκτυα, αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα, πρωτοβουλίες και δράσεις για την κοινωνική συνοχή και το περιβάλλον. Ο Καποδιστριακός Δήμος Μεθάνων ήταν μέσα στους είκοσι πρώτους δήμους ανά κάτοικο στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων στο Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006.
Καλώ τους πολίτες της Περιφέρειας μας, να συστρατευτούμε σε έναν κοινό αγώνα με κοινές αξίες για κοινωνική αλληλεγγύη, αποτελεσματικότητα αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Με γνώση, εμπειρία και συγκεκριμένες προτάσεις, με προσήλωση στο στόχο για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.
Σήμερα, ανοίγω μαζί σας ένα διαρκή διάλογο, εφ’ όλης της ύλης, για τα ζητήματα της Περιφέρειας μας.
Γνωρίζω τις δυνάμεις μου και τη δυναμική της Περιφέρειας μας. Το ξέρω ότι μπορούμε, όλοι μαζί να τα καταφέρουμε!!»

Ο Χρήστος Πάλλης είναι Οικονομολόγος, Διδάκτωρ του Πάντειου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση και στα Οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχει διατελέσει Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Μεθάνων για τη χρονική περίοδο 1999-2010 (3 τετραετίες). Ο κ. Πάλλης έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες που αφορούν τα μείζονα ζητήματα των ΟΤΑ του Πειραιά, των νησιών του Αργοσαρωνικού, της Τροιζηνίας, των Μεθάνων και των Κυθήρων – Αντικυθήρων (Τουρισμός, Πράσινη Ανάπτυξη, Ακτοπλοΐα, Κοινωνική Πρόνοια και Περιβάλλον) και στην επίλυσή τους. Είναι γνώστης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και των κοινοτικών πρωτοβουλιών, που αφορούν δράσεις για το περιβάλλον, την απασχόληση, την κοινωνική μέριμνα, τον πολιτισμό και τις υποδομές. Τέλος, έχει αρθρογραφήσει για τα ζητήματα που απασχολούν τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, της Τροιζηνίας, των Μεθάνων και των Κυθήρων – Αντικυθήρων, τόσο σε ημερήσια έντυπα (τοπικές εκδόσεις) όσο και σε έντυπα εθνικής εμβέλειας.
Τα στοιχεία επικοινωνίας του κ. Χρήστου Πάλλη είναι:
Διεύθυνση Πολιτικού Γραφείου: Κολοκοτρώνη 78, Πειραιάς, 5ος όροφος, Γραφείο 4.
Τηλέφωνο: 210 4225827
Κινητό Τηλέφωνο: 6944 298707
Φαξ: 210 4225829
Email: pallis@pasok.gr
URL: www.christospallis.gr
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Δεν ξέρω αν είναι τόπος για αυτό το σχόλιο, αλλά με τα δεδομένα μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν έχουν σκοπό να εμπιστευτούν τους νέους, όπως έχει δείξει η εμπειρία των τελευταίων 15 ετών (χοντρικά). Το να δοκιμάσει ένας υποψήφιος με αυτά τα κόμματα να κάνει κάτι διαφορετικό, κόντρα στις μέχρι τώρα πρακτικές τους είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο δίλημμα να παραγκωνιστεί ή να γίνει ίδιος με τους υπόλοιπους.
    Επίσης όσα έργα και να γίνανε, δεν θυμάμαι όποτε έχει γίνει κάτι στραβό, μετά να έχει καταφέρει κάποιος να το διορθώσει. (Δεν υπάρχει θέληση να διορθωθούν τα <>, το ανάποδο μάλιστα).

    Με λυπεί το γεγονός ότι παρόλα τα δεινά που έχουν προκαλέσει οι δύο παρατάξεις, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τις στηρίζουν, χωρίς να δίνουν μία ευκαιρία στον αντίλογο, όποιος και αν είναι αυτός.

    Εύχομαι αυτοί που θα κυβερνήσουν να αλλάξουν κάποια πράγματα και αυτοί που δεν θέλουν να διορθώσουν τα <>, να μην τους δοθεί η δυνατότητα να τα διατηρήσουν.

Σχολιάστε