Το porosnews.gr καλεί τους υποψήφιους δήμαρχους της περιοχής σε DebateΟι φίλοι αναγνώστες του Poros News που είναι και μέλη της κλειστής ομάδας μας στο Facebook, θα θυμούνται τη δημοσκόπηση που κάναμε στις αρχές Απριλίου με θέμα τη διενέργεια Debate ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους για τους δήμους Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Σε εκείνη τη δημοσκόπηση είχαν ψηφίσει συνολικά 249 άτομα από τα οποία, τα 243 ψήφισαν ΝΑΙ στη διενέργεια Dabate και μόλις 6 άτομα ψήφισαν ΟΧΙ.

Ποσοστό περίπου 98,5% υπέρ του Debate.

Το Porosnews.gr έστειλε εχθές Τρίτη 14 Μαΐου, την ακόλουθη ηλεκτρονική επιστολή προς τους πέντε υποψηφίους δημάρχους σε Πόρο και Τροιζηνία – Μέθανα, καλώντας τους να συμμετέχουν σε προεκλογικό Dabate και αναμένουμε τις απαντήσεις τους:

 

Προς τους υποψηφίους Δημάρχους των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων, κ.κ.: Γ. Δημητριάδη, Κ. Καραγιάννη, Γ. Κεραμύδα, Σπ. Πολλάλη, Δ. Στρατηγό  

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Όπως ξέρετε το porosnews καλύπτει την ειδησεογραφία της ευρύτερης περιοχής των δύο Δήμων και αντίστοιχα καλύπτει την προεκλογική δραστηριότητα στους Δήμους αυτούς εν όψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Σε γκάλοπ που έγινε στο facebook από 2 Απριλίου έως σήμερα το 98,5% των χρηστών τάχθηκε υπέρ της διενέργειας debate μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων του κάθε Δήμου (ένα debate για τον κάθε Δήμο).

Με την παρούσα δημόσια πρότασή μου θα ήθελα να σάς απευθύνω την πρόσκληση σε τέτοιο debate, το οποίο μπορεί να διενεργηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του κάθε Δήμου και να μεταδοθεί ζωντανά μέσω του internet.

Θα παρακαλούσα για την απάντησή σας, καθώς και για την υποβολή κάθε παρατήρησης ή ειδικότερης πρότασης για την άρτια διοργάνωσή τους.

Με εκτίμηση

Μπάμπης Κανατσίδης

POROSNEWS

 

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Θα ήταν ενδιαφέρον ένα κοινό debate, καθώς τα συμφέροντα των πολιτών των δύο δήμων είναι κοινά, άσχετα με τον διοικητικό διαχωρισμό, που έγινε για περίεργους λόγους.

Σχολιάστε