Το Καγιάκ στον Πόρο είναι… μαγεία
Το νησί του Πόρου, λόγω των γεωγραφικών του χαρακτηριστικών θεωρείτε από τους κορυφαίους προορισμούς για προετοιμασία αθλητών του Καγιάκ και της Κωπηλασίας.

Το περίφημο κανάλι του Πόρου, που τον χωρίζει από τις ακτές της Πελοποννήσου, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ναυταθλητικούς στίβους, από τους ειδικούς των συγκεκριμένων αθλημάτων. Υπάρχει όμως, ένα ακόμη στοιχείο που τον κάνει διαφορετικό. Η εντυπωσιακή ομορφιά του τοπίου…

Η σελίδα Poros Kayak, που έχει δημιουργηθεί στο facebook, για να προωθεί τις δραστηριότητες του τμήματος Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Πόρου Τροιζηνίας (ΝΟΠΤ), μεταφέρει στους χρήστες των social media, εικόνες μαγικές που προβάλουν με τεράστια επιτυχία τον Πόρο ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για Καγιάκ και Κωπηλασία.

Πριν από μερικούς μήνες, η Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κανόε – Καγιάκ, είχε αναδημοσιεύσει μια εντυπωσιακή φωτογραφία από αυτό το σκηνικό.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε πως και που προετοιμάζονται καθημερινά οι κωπηλάτες του ΝΟΠΤ.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Saronic Magazine
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Δημήτρης says:

    Μπράβο στο Poros Kayak για τις φανταστικές φωτο και τη προβολή του Πόρου. (Είμαι πολύ μακριά από το Πόρο αλλά θα με κάνουν να ερθω για θάλασσια σπορ )

Σχολιάστε