Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Σπ. Πολλάλη και η ιστοσελίδα του συνδυασμού τουΑπό τον υποψήφιο δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων Σπύρο Χ. Πολλάλη λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση που αφορά τους πρώτους υποψήφιους συμβούλους και την ιστοσελίδα του συνδυασμού του:

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Συνδυασμού μας για τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Χρ. Πολλάλη, προχωρήσαμε στην διαδικασία κατάρτισης του Συνδυασμού με συνδημότες μας που επιθυμούν να μας πλαισιώσουν στον αγώνα και το δύσκολο έργο μας.

Πρόκειται για άτομα κάθε ηλικίας, διαφορετικών επαγγελμάτων και ειδικοτήτων, που έχουν διάθεση να προσφέρουν στο Δήμο μας την εμπειρία τους,τις γνώσεις τους και τον προσωπικό τους χρόνο. Κοινό σημείο όλων είναι η ειλικρινής και ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μας.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς κανένα ίδιον όφελος, έξω και πάνω από μικροπολιτικά συμφέροντα.

Κοινό όραμα όλων είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς μας και η οικοδόμηση ενός πραγματικά καλύτερου αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.Κοινός στόχος όλων είναι η τοπική ανάπτυξη και η ουσιαστική για το κοινό καλό δημιουργία, μέσα από απόλυτα διαφανείς διαδικασίες.Παράλληλα, στην πορεία της συγκρότησης του Συνδυασμού μας, καθώς και στην ολοκλήρωση του προγράμματός μας, υπάρχουν και πολλοί άλλοι που συνεισφέρουν καθημερινά με πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες λύσεις,προκειμένου το κοινό όραμά μας να γίνει πραγματικότητα. Είναι συμμαχητές στον αγώνα για ένα Δήμο ποιοτικά και λειτουργικά αναβαθμισμένο. Οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στο Συνδυασμό μας μπορείτε να την αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.spyrospollalis.gr

Στη συνέχεια σάς ανακοινώνουμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του Συνδυασμού μας:

ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου

ΚΩΣΤΕΛΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ελευθερίου

ΛΕΣΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Χρήστου

ΛΙΛΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Σωτηρίου
ΛΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

ΝΤΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου

ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση και άλλων ονομάτων υποψηφίων με τα βιογραφικά τους και ακολούθως θα ανακοινωθεί τόσο συνοπτικά όσο και αναλυτικά το Πρόγραμμα και οι προτάσεις του Συνδυασμού μας για κάθε θεματική ενότητα”
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Poriotis says:

  Παντου ανακοινωνουν υποψηφιους, στον Πορο τιποτα. Ουδεις! Αρα ισχυει αυτο που ακουγεται ότι κανεις δεν εχει τα κοτσια να τα βαλει με το Δημητριαδη. Και γιατι να τα βαλει μαζι του δηλαδη, μηπως εχουν κατι μεμπτο να του προσαψουν; Μεγαλο προσον να εισαι καθαρος!

 2. Poriotis says:

  Καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους με πολυ ορεξη για δουλεια!

 3. Vasilis says:

  Χαίρομαι ιδιαιτερος που βλέπω νέα άτομα να πλαισιώνουν τον νέο υποψήφιο. Εύχομαι ο αγώνας σας ναποστέλλω φέρει το τελικό αποτέλεσμα της νίκης μπας και σώσετε ο,τι σωζεται και γελάσει λίγο το χειλακι του πολίτη του επαγγελματία.
  2 μήνες πριν της εκλογές θα είμαι παρών στο γαλατά και θα χαρώ να σας γνωρίσω όλους από κοντά. Καλή επιτυχία καλή δύναμη καλό αγώνα!!!!

Σχολιάστε