Παραλίες του Πόρου: Μικρό ΝεώριοΜε το καλοκαίρι να βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες, επισήμως εδώ, το porosnews.gr θα ξεκινήσει παρουσίαση των οργανωμένων (και όχι μόνο) παραλιών του Πόρου και την Τροιζηνίας.

Σήμερα θα ξεκινήσουμε με το Μικρό Νεώριο.

Το μικρό Νεώριο είναι μια υπέροχη αμμώδη παράλια σε ένα πευκόφυτο φυσικό περιβάλλον με ποιοτική και αναβαθμισμένη τουριστική οργάνωση. Η παραλία είναι οργανωμένη, όμορφη με ποιοτικό σέρβις.

Κύριο χαρακτηριστικό της, είναι τα γαλήνια, καθαρά νερά. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η υπέροχη θέα της πόλης του Πόρου και των ακτών της Τροιζηνίας. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της παραλίας, είναι η αύρα της που ενέπνευσε ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων.

Είναι ιδανική παραλία για οικογένειες και για ανθρώπους που επιθυμούν να χαλαρώσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον που περιτριγυρίζεται από πεύκα.

Το Μικρό Νεώριο βρίσκεται μετά το γεφυράκι της διώρυγας, αριστερά και προς τα δυτικά του νησιού. Μπορείτε να μεταβείτε με το αυτοκίνητο σας, με ποδήλατο, αλλά και με τα πόδια καθώς η διάρκεια του περιπάτου από την πόλη του Πόρου, δεν ξεπερνάει τη μισή ώρα.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Sferos says:

    Το πρόβλημα είναι ότι οι δύο καλύτερες παραλίες του Πόρου με τα καθαροτερα νερά (και όχι βούρκος) είναι κλειστές! !!!

  2. aixmiros says:

    Το η παραλία Μοναστήρι έρημη όπως είναι δε θα αργήσει να γίνει η καλύτερη παραλία του νησιού για……γυμνιστές.

Σχολιάστε