Οι Τούρκοι με υδροπλάνα μέχρι τον Πόρο(;)ydroplano_607_364_622_415Εκτός από τα λιμάνια του Αργοσαρωνικού, οι Τούρκοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται πλέον και για τον χώρο των συγκοινωνιών και πιο συγκεκριμένα, με υδροπλάνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα που «αλιεύσαμε» από το σάιτ onalert.gr, στα ελληνικά νησιά Μύκονο, Αίγινα και Πόρο αρχίζουν δρομολόγια τουρκικά υδροπλάνα! Με τον τίτλο «Το πουλί της θάλασσας θα πετάξει στο Αιγαίο» η εφημερίδα Ασκάμ – αλλά και άλλες – γράφει ότι η εταιρία BURULAS που ανήκει στο δήμο της Προύσας αυξάνει τις πτήσεις της με δύο υδροπλάνα στην Κωνσταντινούπολη και αυξάνει επίσης και τον αριθμό των αεροσκαφών αυτών. Τα «πουλιά της θάλασσας» της BURULAS μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα μεταβαίνουν στα ελληνικά νησιά Μύκονο, Αίγινα και Πόρο.
Πηγή: onalert.gr
Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Μπάμπης Τσούκας says:

  Στο Πόρος Νέα σε σχετικό δημοσίευμα από την αντιπρόεδρο του ΛΤ την 1-2-2014 είχα πει ότι κρατάω την ημερομηνία γιατί στό τέλος δεν θα τολμήσουν να υπογράψουν καμία σύμβαση και απλά όλα είναι λόγια για εσωτερική κατανάλωση.
  Έρχεται λοιπον τώρα το τούρκικο ιππικό να μας αγοράσει.
  Το αποτέλεσμα θα είναι ολέθριο κάτι αντίστοιχο με το Ελ.Βενιζέλος.Και όλο αυτό για 14.000 ευρώ.Θα δικαιωθώ?
  Μακάρι να βγω ψεύτης.Πολύ φοβάμαι όμως πως αν βγώ αληθινός οι τούρκοι θα μπορουν να κρατούν οποιαδήποτε οικονομική πολιτική τους συμφέρει θα μπορουν να χρησιμοποιήσουν και να φτιάξουν εγκαταστάσεις που θα εκμεταλλεύονται πετώντας μας ένα ξεροκόματο (FAST FOOD ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ κ.α).Ας ενεργοποιήσουν τα λόγια μου τις συνειδήσεις και ας πράξουν το σωστό.

 2. Δημήτρης Σ. says:

  Τέτοια βάση εννοούσε η κα Μητσιοπούλου;

 3. Μπάμπης Τσούκας says:

  Άσχετα με το αν καταφέρει ο Πόρος να γίνει βάση (πράγμα απίθανο γιατί γιατί είναι προγραμματισμένο για αλλού),επειγόντως πρέπει να προχωρήσουμε σε υπογραφή σύμβασης και να καταθέσουμε φάκελο έτσι ώστε όταν ανοίξει το ΕΣΠΑ να μην χάνουμε χρόνο και να είμαστε από τους πρώτους που θα χρηματοδοτηθούν.Το λιμενικό ταμείο και το ΔΣ έχουν κάνει ότι χρειάζεται .Το μόνο που μενει είναι να διαλλέξουμε μία εταιρεία και να ρικής κατανάλωσηυπογράψουμε σύμβαση.Πρέπει το υδατοδρόμιο να μας ανήκει έτσι ώστε εμεις να καθορίζουμε τους όρους.Καιρός λοιπόν να αφήσουμε τα λόγια εσωτερικής κατανάλωσης και να περάσουμε στις πράξεις.

 4. Πάνος Θεοχάρης says:

  Αντί να χαίρεστε που θα φέρουν Τούρκους τουρίστες στο νησί, γκρινιάζετε και από πάνω….

 5. Μπάμπης Τσούκας says:

  φίλε Πάνο τα είπες όλα respect…..απλά έλεος./

 6. Αντώνης Βιρβίλης says:

  Tιν Πόρο δεν τον πάτησε ποτέ Τούρκος. Ήλθε φαίνεται η ώρα !
  Θάθελα να βάλουν το εισιτήριο με το υδροπλάνο 10 ευρώ και να έχουν 10 δρομολόγια τη ημέρα.
  Να δούμε τότε, βάζουν καράβια στη γραμμή ή όχι???

 7. Μπάμπης Τσούκας says:

  το εισιτήριο με τα υδροπλάνα θα είναι 40-45 ευρώ Αθήνα Πόρο.Καλό θα είναι μην παραδινόμαστε αμαχητί , ούτε να εκχωρούμε έτσι ελαφρά τη καρδία δικαιώματά μας.Έχουμε να δώσουμε λόγο στα παιδιά μας.Πατρίδα Οικογένεια θρησκεία πάση θησία πρέπει να τα σεβόμαστε και να τα προστατεύουμε.Καλά λοιπόν θα είναι να κάνουμε εμείς το υδατοδρόμιο για εμάς και τα παιδιά μας και όχι να ξεπουλιώμαστε για 80 χιλιάρικα (γιατί τόσο αξίζει ένα υδατοδρόμιο στο σύνολό του).Η περιφέρειά μας για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς έδωσε 5 εκ.ευρώ και πολύ καλά έκανε.Για την ανάπλαση του δρόμου του απέναντι δήμου πολλά περισσότερα εκατ. ευρώ.Εμείς παρακαλάμε( για ένα ευτελές ποσό που μπορεί και μόνο του το ΔΛΤ μας άνετα να διαθέσει) τους Τούρκους? Αν αυτό αξίζουμε αυτό έχουμε και θα έχουμε.Κάθε λαός είναι άξιος αυτών που τον διοικούν.

 8. Μπάμπης Τσούκας says:

  Όπως και να έχει λόγω του ότι η τουρκία δεν είναι μέλος ΕΕ μπορεί να κάνει μόνο πτήσεις από Τουρκία προς Ελλάδα και όχι πτήσεις εντός Ελλάδος.Ακόμη σε αυτή την περίπτωση στά υδατοδρόμια της Ελλάδος θα πρέπει να υπάρχει τελωνιακή και αστυνομική αρχή.Οπότε κατά πάσα πιθανότητα για άλλους λόγους το δημοσίευμα……Η μόνη περίπτωση όπως προανέφερα είναι να μας αγοράσουν .Θα το επιτρέψουμε για 80 ψωροχιλιάρικα?? Το ΔΛΤ ΈΧΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ας κάνει επιτέλους ένα έργο που θα δώσει πνοή (εκτός τις δύο ομπρέλες στη νεα προβλήτα δεν έχει κανει τίποτα απολύτως).Ο νοών νοείτω .

Σχολιάστε