Μνημόνιο Συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με τον ΟΤΕ για το δίκτυο της ΤροιζηνίαςkalloniΜνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΟΤΕ με αντικείμενο την υλοποίηση των αναγκαίων χωματουργικών και δικτυακών εργασιών και εκσκαφών από τον ΟΤΕ του υποέργου 4: «Εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΚΩ  – ΟΤΕ του έργου : Βελτίωση επαρχιακής οδού Δρυόπης (Κόμβος Καλλονής) – Γαλατάς (Διακριτικό τμήμα Βελτίωσης)», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικού πόρους στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής, 2007 – 2013 μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΟΠΣ 379433, ΑΠ 4673/2012, ΣΑΕΠ 085/8 Κωδ. Έργου 2012 ΕΠ08580042).  Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου αυτού, ο ΟΤΕ θα προβεί στη μετατόπιση των εναέριων αρτηριών του Δημοσίου Τηλεφωνικού Δικτύου του, το οποίο εκτείνεται σε μήκος πλέον των 17 χλμ αλλά και σε μετατόπιση του αντίστοιχου υπογείου δικτύου του το οποίο εκτείνεται σε μήκος άνω των 15 χλμ χιλιομέτρων και τα οποία βρίσκονται στις περιοχές της Καλλονής, του Αγίου Γεωργίου και σε τμήμα της περιοχής Γαλατάς. Η συνολική δαπάνη του «υποέργου» ανέρχεται στο ποσό των 801.837 ευρώ (651.900 για εργασίες και 149.937 για ΦΠΑ).

«Πρόκειται για αναγκαίο έργο που βοηθά καθοριστικά στη δημιουργία των σοβαρών εκείνων υποδομών που χρειάζεται η Αττική προκειμένου να εκσυγχρονιστούν οι παρεχόμενες στους πολίτες υπηρεσίες», τόνισε σχετικά η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Ευτυχώς δεν έχουν έρθει να κάνουν αυτοψία ακόμα οι Ευρωπαίοι στο έργο. Θα είχαμε πρόσθετο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις.

Σχολιάστε