Με την στήριξη ΜΟΝΟ και ΟΛΩΝ των πολιτών υποψήφιος ο Σγουρόςsgouros

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του porosnews.gr σχετικά με τις σκέψεις του Περιφερειάρχη κ Γιάννη Σγουρού, να διεκδικήσει ως ανεξάρτητος –χωρίς κομματικά χρίσματα- την επανεκλογή του στις εκλογές του Μαΐου. Διαβάζουμε στο newsTA:

Ομόθυμα και ομόφωνα  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης του Γιάννη Σγουρού , ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη Αττικής , να είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου του 2014, γι άλλη μια θητεία.
Σε ευρεία και πολύωρη σύσκεψη των μελών της παράταξης , που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο , στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης , όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που έλαβαν τον λόγο , υπογράμμισαν πόσο αναγκαίο και απαραίτητο είναι στην Αττική  η ηγεσία της Περιφέρειας  να εξακολουθήσει να είναι μια μαχητική συμπαραστάτης της δοκιμαζόμενης -από την κρίση -κοινωνίας  και προοδευτική.
Επίσης τόνισαν ότι το τεράστιο έργο ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ , που είναι σ΄εξέλιξη  και αφορά όλους τους τομείς ( έργα υποδομών , προγράμματα και δράσεις για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας) και για πρώτη φορά ερφαρμόζονται σε ΟΛΑ , ακόμη και τα πιο « απόμακρα» σημεία της Αττικής , δεν πρέπει ούτε στιγμή να καθυστερήσει , να διαταραχθεί ή να ανακοπεί . Αφού κάτι τέτοιο , εκτός από τις κοινωνικές συνέπειες που θα έχει ( απώλεια έργων , νέων θέσεων εργασίας κ.α) ελλοχεύει και τον κίνδυνο απώλειας σημαντικότατων πόρων .
Ιδιαίτερης σημασίας είναι επίσης η  συναντίληψη  όλων των στελεχών της παράταξης , η υποψηφιότητα Σγουρού να είναι ανεξάρτητη, χωρίς κομματικές στηρίξεις.
Όπως επισήμαναν , και στη δεύτερη θητεία του κ. Σγουρού , στο « τιμόνι» της Περιφέρειας Αττικής ,  πρέπει να διαφυλαχθεί η απολύτως ανεξάρτητη στάση που τήρησε στην άσκηση των καθηκόντων του και κατά την πρώτη περίοδο και η οποία άνοιξε το δρόμο για  τη χειραφέτηση της Αυτοδιοίκησης έναντι των κομμάτων.

Πηγή: http://newsta.gr/perifereia/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84/
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Είναι που ξέρει πως αν κατεβεί ξανά ως υποψήφιος του ΠαΣοΚ θα μετρήσει μονοψήφια ποσοστά.

    Σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα δούμε πολλούς πρώην κομματικούς υποψηφίους να αποτάσσονται το κομματικό χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία ή το ΠαΣοΚ. Το ζήτημα για μας τους πολίτες-ψηφοφόρους είναι αν θα πιστέψουμε ότι όλοι αυτοί οι “ανεξάρτητοι” υποψήφιοι αγάπησαν ξαφνικά την …ανεξαρτησία.

    Πόση είναι η εκτίμησή μας για τους αυτοδιοικητικούς που επιδιώκουν να χρισθούν υποψήφιοι από ένα κόμμα όταν αυτό βρίσκεται υψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, ενώ, έχοντας αναδειχθεί μέσω αυτού του χρίσματος, το εγκαταλείπουν όταν το κόμμα που τους ανέδειξε χάσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων;

  2. Γιάννης Γκούμας says:

    Καλά το κόμμα το εγκατέλειψε… τα παλιά μυαλά του τα εγκατέλειψε; ‘Η θα συνεχίσει το ίδιο έργο ως ανεξάρτητος, στηρίζοντας μονόπλευρα φούσκες της οικονομίας, όπως γινόταν τα τελυταία χρόνια;

Σχολιάστε