Με μετάλλια επέστρεψαν οι κωπηλάτες του ΝΟΠΤ από τους αγώνες του Ν.Ο. ΕρετώνΤο Κωπηλατικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Πόρου Τροιζηνίας στις 11-3-18 συμμετείχε στους πρώτους κωπηλατικούς αγώνες για τη φετινή χρονιά που διεξήχθησαν στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά τους οποίους διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ερετών εις μνήμην Παύλου Δαμαλά.
Η αυλαία της φετινής αθλητικής αγωνιστικής περιόδου άνοιξε με επιτυχίες και με αισιοδοξία για το μέλλον του ομίλου και ιδιαίτερα για το τμήμα κωπηλασίας. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 9 σύλλογοι με περισσότερους από 100 αθλητές.
O Ναυτικος Ομιλος Πόρου με προπονητές τους Χ.Λίτσα Σ.Κοντομανώλη συνοδούς τον Α.Βίκο και αθλητές τους Μπερή.Μ, Στουρνάρα Ε, Μπιτούνη Λ, Ρειζη Ν, Μοσχογιάννη Ν, Κορμό Κ, Σισμάνη Γ, Σιαμίδη Γ, Ρούση Α, Σιάγκα Γ, Καίκα Δ, κατέκτησε 3 χρυσά , 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια.
Τα μετάλλια κατάκτησαν οι ακόλουθοι αθλητές:
Σκίφ παίδων: Ρεΐζης Νίκος Χρυσο

Διπλο σκίφ κορασίδων: Στουρνάρα Εβελίνα, Μπιτούνη Λύδια Χαλκινο

Διπλο σκιφ παιδων: Κορμός Κωστας, Σισμάνης Γαβριηλ Χρυσό

Σκιφ παιδων: Σιαμιδης Γιωργος Χρυσό, Ρουσης Αντωνιος Αργυρό, Σιαγκας Γιωργης Χάλκινο,

Σκιφ κορασιδων: Μπερή Μαριάννα χάλκινο
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Τεράστια χαρά και περηφάνια χαρίζουν αυτά τα παιδιά όχι μόνο στον Πόρο, αλλά σε όλη την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που συμβαίνουν τόσα φοβερά πράγματα στο αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, με τους άθλιους Προέδρους, τους αχρείους προπονητές και τους ανίκανους και πουλημένους διαιτητές.
  Πώς γίνεται και το πιο δημοφιλές σπορ μαζεύει όλη τη σάρα και τη μάρα και το κακό συναπάντημα, όλον τον υπόκοσμο και τη σαβούρα.
  Μπράβο ρε παιδιά του ΝΟΠΤ. Συγχαρητήρια.
  Παράδειγμα προς μίμηση για τους ενήλικες και κυρίως γι αυτούς με τα ψευδώνυμα και τους υπανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν, όλα αυτα τα παράσιτα κάθε κοινωνίας.
  Σας ευχαριστούμε για τη χαρά που μας δώσατε που, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, μετράει διπλά και τριπλά.
  ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε