Η Π. Λαζάρου 2η στο περιφερειακό πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος – Τι έκαναν τα υπόλοιπα παιδιά της Γ.Ε. ΠόρουΕξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες της Γ.Ε. Πόρου Τροιζηνίας, Λαζάρου Παναγιώτα. και Κουβαρά Νιόβη στον πρώτο αγώνα της Χειμερινής περιόδου που διεξήχθει στο Άλσος της Ν.Σμύρνης, την Κυριακή 12/1/2020 με τη συμμετοχή 600 αθλητών και αθλητριών της περιφέρειας Αττικής, αλλά και αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Πανιώνιος Γ.Σ., στην μνήμη του Κ.Κοτζιά σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ. Οι αγώνες αυτοί διεξάγονται κάθε χρόνο (64οι) κι αποτελούν βασικό τεστ για το Παν/νιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 23/2/2020.
Ο σύλλογος της Γ.Ε. Πόρου Τροιζηνίας συμμετείχε με δύο αθλήτριες στην κατηγορία Κορασίδων στην απόσταση των 4.000μ, την Παν. Λαζάρου κ την Κουβαρά Νιόβη, καταλαμβάνοντας την 2η κ 7η θέση αντίστοιχα.
Η Παναγιώτα Λαζάρου έχασε την 1η θέση τα τελευταία 30μ καθώς οδηγούσε την κούρσα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Η Λαζάρου πέτυχε επίδοση 15′.02″,έναντι 14’57” της 1ης Πασπαλιάρη Κωνσταντίνα αθλήτριας του ΓΑΣ Ιλισού.Η Νιόβη Κουβαρά τερμάτισε σε χρόνο 16′.23″.
Επίσης στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν κ οι νέοι αθλητές-τριες της Γ.Ε. Πόρου Τροιζηνίας, ηλικίας 9-12 ετών.
Τα κορίτσια 9-11 ετών, Αναγνωστοπούλου Κασσιανή – Μοίρα Μάγια- Μέλλου Νίκη – Καΐκα Φανή κατέλαβαν την 4η θέση στην σκυταλοδρομία 4×500μ και τα αγόρια Παπαδάκης Παναγιώτης- Λαζάρου Γιώργος- Βάκα Δέσποινα – Αλεξόπουλος Σπύρος, την 5η θέση στο ίδιο αγώνισμα.
Στο αγώνισμα των 1000μ. κοριτσιών
ΠΚ Β'(12-13 ετών) συμμετείχαν κι έλαβαν τις παρακάτω θέσεις,οι αθλήτριες:
Μπέντο Ραφαέλα-14η (3′.56″)
Γκιων Ευήλια -29η (4′.24″)
Δρίβα Δήμητρα -30η (4″.25″)
Πάνου Μαριλένα -39η (4′.36″)
Αναγνωστοπούλου Γεωργία -52η (4′.56″)
Τέλος στον δρόμο των 500μ κοριτσιών (9-10ετων), η Ηλίου Μαργαρίτα, κατέλαβε την 29η θέση.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Μεγάλο μπράβο στη δεσποινίδα Λαζάρου, αλλά και στα άλλα παιδιά, που τους ευχόμαστε να προοδεύσουν και να ζήσουν ευτυχισμένα, αντιμετωπίζοντας με θάρρος όλες τις εκφάνσεις του βίου, με την Ελπίδα και το Φόβο, που αν και γεννούν την Αμφιβολία, παρέχουν κίνητρα κι εναύσματα για δημιουργίες και νίκες.
  Κι όσον αφορά στις νίκες, προϋποθέτουν αγώνα, ο δε βίος είναι από μόνος του ένας αγώνας. Ευχόμαστε να είναι καλός.

  ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΙΑΣ (Κότινος)
  [……]
  “Δεν έγινα πρωταθλητής,
  μα, όπως λέει ο κανόνας,
  το τρόπαιό μου ήτανε
  ο ίδιος ο αγώνας.
  [……]

  Άρις Αντάνης
  (Από τον Πόρο)
  arimari@otenet.gr

Σχολιάστε