Η Δανάη, η Katie και τα παιδιά στο Σινέ Διάνα…Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που παρακολούθησαν μια από τις τελευταίες – για το φετινό καλοκαίρι – προβολές στο ΣΙΝΕ ΔΙΑΝΑ.

Στην προβολή της ξεκαρδιστικής ταινίας κινουμένων σχεδίων “Μπάτε σκύλοι αλέστε 2” (The secret life of pets 2) μια κοπέλα με την παρέα της, στα πίσω καθίσματα, παρακολουθούσε την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε με τη… φωνή της.

Η εξαιρετική ποριώτισσα ηθοποιός Δανάη Σκιάδη, η μαμά… Katie της ταινίας, είδε την εργασία της στο σινεμά της παιδικής της ηλικίας, ένα δροσερό απόγευμα του Σεπτεμβρίου.

Στο διάλειμμα της προβολής, η οικοδεσπότισσα του Σινέ Διάνα Σοφία Σπύρτζη, αποκάλυψε στα παιδιά ποια ήταν η κοπέλα που έβλεπε μαζί τους την ταινία. Όπως ήταν φυσικό τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και συγκεντρώθηκαν γύρω της για αναμνηστική φωτογραφία.

Να σημειώσουμε ότι η Δανάη Σκιάδη, επισκέπτεται συχνά το Σινέ Διάνα, όποτε επισκέπτεται τον Πόρο.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Πριν χρόνια, τότε που η Δανάη Σκιάδη ήταν στην αρχή της καριέρας της, την αναγνώρισα όταν τυχαία βρεθήκαμε πλάι να ακολουθούμε τον Επιτάφιο. Έχοντας δει την εξαιρετική θεατρική παράσταση Honour, της έδωσα συγχαρητήρια και την ρώτησα πώς βρέθηκε στον Πόρο. “Από εδώ είμαι” μού είπε και χάρηκα που ο Πόρος γέννησε μια πολύ καλή νέα ηθοποιό. Αργότερα, την είδα στην τηλεοπτική μεταφορά του 10 -την καλύτερη κατά την άποψή μου σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης- και σκέφθηκα πως η πορεία της δεν ήταν τυχαία. Οι σωστές βάσεις (σπουδές) και οι σωστές επιλογές είναι απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχημένη καριέρα, πολύ περισσότερο όταν κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς.

  2. Κατερίνα Λ. says:

    Θαυμάζω πολύ τη Δανάη Σκιάδη και τυχαίνει να την έχω γνωρίσει και προσωπικά. Πολύ όμορφη δημοσίευση. Απλως, θα ήθελα να κάνω μια διόρθωση: η Δανάη Σκιάδη δεν είναι Ποριώτισσα. Η μητέρα της, την οποία έχω γνωρίσει επίσης, είναι Αθηναία γέννημα-θρέμμα και Αρσακειαδα, όπως κι εγώ εκτός των άλλων. Ο πατέρας της Θεσσαλονικιός. Έζησαν πολλά χρόνια στον Πορο από επιλογή και η Δανάη πήγε σχολείο εκεί. Αλλά δεν έχει καταγωγή από τον Πορο. Και πάλι μπράβο για τα ωραία λόγια και την υπέροχη φωτογραφία που μας χαρίσατε!

Σχολιάστε