Επίσημο: Υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων ο γιατρός Γιώργος ΚεραμίδαςΣυμπληρώνεται το παζλ των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δημοφιλούς ιατρού Γιώργου Δ. Κεραμίδα.

Όπως πληροφορούμαστε ο κ. Κεραμίδας πλαισιώνεται από δραστήριους και αξιόλογους ανθρώπους της Τροιζηνίας και των Μεθάνων  δημιουργώντας τον ισχυρό πόλο στις επικείμενες εκλογές.

Η υποψηφιότητα του κ. Κεραμίδα είναι η τρίτη που έχει ανακοινωθεί για τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, μετά από εκείνες του δημάρχου Κώστα Καραγιάννη και του αποστράτου αξιωματικού του Π.Ν. Σπύρου Χ. Πολλάλη.

Από τον ιατρό Γιώργο Δ. Κεραμίδα λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Μετά από ουσιαστικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων αποδέχθηκα την πρόταση να τεθώ επικεφαλής ενός ισχυρού πόλου, που αποτελείται από υγιείς κοινωνικές δυνάμεις της Τροιζηνίας και των Μεθάνων. Μοναδική μας φιλοδοξία είναι να διαμορφώσουμε προυποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής, την ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής, την αξιοποίηση των κρατικών ακινήτων, την προσέλκυση τουριστών, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών, την ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, την δημιουργική απασχόληση των νέων στον αθλητισμό και σε άλλες δραστηριότητες.
Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τις φίλες που στο πρόσωπο μου επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω με ήθος, με διαφάνεια και με καινοτόμες ιδέες στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Σας καλώ να συμμετάσχετε σε αυτό το συλλογικό εγχείρημα, με τις προτάσεις σας, τις επισημάνσεις σας και την ενεργή παρουσία σας. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, που θα γίνουν στις 26 Μαίου, πρέπει να αποτελέσουν αφετηρία μιας διαρκούς προσπάθειας για την ανάταξη της Τροιζηνίας και των Μεθάνων. Όλοι μαζί θα δώσουμε ένα νικηφόρο αγώνα”.
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Διάβασα με προσοχή την είδηση, που κατ’ αρχάς την κρίνω ευχάριστη και ευπρόσδεκτη. Εν τούτοις θα ήθελα να κάνω κάποια ρητορικά ερωτήματα. (Όποιος δεν θέλει να τα διαβάσει, μόλις δει το όνομά μου, ας το προσπεράσει).
  Αλήθεια πόσες φορές έχουμε ακούσει τα ίδια λόγια; Άπειρες! Από ποιους τα έχουμε ακούσει; Από όλους!
  Εγώ λοιπόν θα προτιμούσα στις επερχόμενες εκλογές έναν υποψήφιο, σε κάθε μία από όλες τις κλίμακες (Ευρωεκλογές, Δημοτικές, Περιφερειακές, Εθνικές), που να μην πει ΤΙΠΟΤΑ. Να εμφανιστεί και να πει μόνο το τραγούδι της αξέχαστης Σωτηρίας Μπέλου:
  “Δεν λέω κουβέντα, κρατάω κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα”.
  Θα μπορούσε να πει κι αυτός ότι “μοναδική μας φιλοδοξία είναι να διαμορφώσουμε προυποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής, την ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής, την αξιοποίηση των κρατικών ακινήτων, την προσέλκυση τουριστών, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών, την ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, την δημιουργική απασχόληση των νέων στον αθλητισμό και σε άλλες δραστηριότητες.”
  Θα τον προτιμούσα όμως να μη μας πει κι αυτός τα κάλαντα, γιατί… “μας τά’παν άλλοι”. Έχουμε το βιογραφικό του, τον γνωρίζουμε, αν θέλουμε τον ψηφίζουμε, ακριβώς με το ίδιο ρίσκο που ίσως ψηφίζουμε και τους πολυλογάδες.
  <<>>
  Αυτά κι εγώ τα γράφω εδώ, με συστολή, γιατί είχα δηλώσει πως δεν θα σχολιάσω λεγόμενα άλλων αναγνωστών/επισκεπτών.
  Εδώ λοιπόν δεν κάνω σχόλια ειδικά, αλλά γενικά. Θέτω προβληματισμό στους συνέλληνες με την ευκαιρία της είδησης για τον αγαπητό νέο υποψήφιο στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων. Προσπαθώ κι εγώ, ως Έλληνας πολίτης, φορολογούμενος αγρίως και εμπαιζόμενος ασυστόλως- γενικώς και εξαδιαιρέτου- να πω μια γνώμη ευθαρσώς και να θυμίσω, σε μας κυρίως, ότι είμαστε άνθρωποι, κι αυτή είναι η πιο καλή μας μοίρα. Μην την τσαλαπατάμε μόνοι μας, αφήνοντας άλλους να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Δεν είμαστε χαζοί, γι αυτό και δεν θα πανηγυρίσουμε σαν χαζοί, αν εκλεγεί αυτός που ψηφίσαμε. Δεν έχουμε άλλο τρόπο να εκφραστούμε, εκτός από την πένα μας και την ψήφο μας. Αυτός που θα ψηφίσουμε δεν θα είναι η ομάδα μας, που δεν την αλλάζουμε κι ας χάνει. Είναι κυρίως… Η ζωή του παιδιού, που δεν ξέρει τι τον περιμένει.
  <<>>
  Στο νέο υποψήφιο του Δήμου Τροιζηνίας, με την ευγενική φυσιογνωμία, αλλά και στους άλλους που διεκδικούν τη δημαρχία στην Τροιζηνία και στον Πόρο, που είναι η ιδιαίτερη περιοχή όπου γεννήθηκα και πήγα σχολείο στην πρώην Επαρχία Τροιζηνίας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.
  <<>>
  Δεν έχω τίποτα να καταλογήσω εναντίον οιουδήποτε. Δεν έχω κανένα δικαίωμα από τη στιγμή που δεν κατέβηκα ο ίδιος ποτέ σε πολιτική άμιλλα. Μακάρι λοιπόν να ευοδωθούν οι φιλοδοξίες τους και να πετύχουν το σκοπό τους, όποιος κι αν είναι αυτός, ακόμα και αν πρόκειται για την καταπολέμηση της τόσο απεχθούς και επικίνδυνης, σε όλους μας, ανίας.
  <<>>
  Για να μη λέω αέρα κοπανιστό κι εγώ, όπως όλοι, θα αποκαλύψω με παρρησία, ότι γνώρισα έναν άνθρωπο, σαν κι αυτόν που περιγράφω πιο πάνω, που θα είναι υποψήφιος στις Εθνικές εκλογές. Έχουμε γίνει φίλοι. Ξέρετε γιατί; Διότι εκτός από τις προβλέψεις για τον καιρό, δεν λέει τίποτα άλλο. Και γίναμε φίλοι αν και γνωρίζει ότι δεν μπορώ να τον ψηφίσω, διότι εκλέγεται σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Ποιος είναι ο λιγομίλητος αυτός νέος πολιτικός; Είναι ο Μαθηματικός- Μετεωρολόγος Κος Γιάννης Καλλιάνος. Αυτά προς ώρας.
  Έρρωσθε, αγαπητοί φίλοι
  Με υπόληψη
  ΑΑ

 2. Nikl says:

  Καιρό είχαμε να διαβάσουμε τις πάντοτε ουσιαστικές,ολιγόλογες και τόσο εμπεριστατομένες αναλύσεις και σχόλια του κ.Αντάνη.Τον καλοσορίζουμε και πάλι στον σχολιασμό που τόσο μας έλειψε.

 3. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Ένα κύριος, νέο μέλος της Π.Ε.Π. (Παράταξη Εξυπνάκηδων Πόρου), ακολουθεί τον αρχηγό στην κάλπη. Όταν φτάνουν έξω από το παραβάν ρωτάει με κάποια εμφανή δυσπιστία:
  -“Δεν μου λέτε, φέρνετε εδώ συχνά τα μέλη σας;”
  Κι ο αρχηγός:
  -“Όχι. Μόνο μία φορά, κάθε φορά, το… καθένα.”

 4. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says: …είχα δηλώσει πως δεν θα σχολιάσω λεγόμενα άλλων αναγνωστών/επισκεπτών.

  ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says: [….] είχα δηλώσει πως δεν θα σχολιάσω λεγόμενα άλλων αναγνωστών/επισκεπτών…

  Μην απολογείστε, δεν νομίζω να το πήρε κανείς σοβαρά αυτό που δηλώσατε. Εξάλλου δεν είστε ειδική περίπτωση, είναι αμέτρητοι αυτοί που δηλώνουν και ξεδηλώνουν, που αλλάζουν γνώμη συχνότερα κι από πουκάμισα, που δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους.

  Κι εγώ είχα δηλώσει ότι δεν θα ξαναπεράσω έξω από το
  Γλύκισμα γιατί με φώναζε πολύ δυνατά η βιτρίνα του και δεν ήθελα να με νομίζει ακατάδεκτη, αλλά οι θεϊκές μυρωδιές του φτάνουν ως τον Αη Γιώργη και το στερητικό μου, χτύπησε κόκκινο.

Σχολιάστε