Εξαιρετικές επιδόσεις από μικρούς αθλητές και αθλήτριες της Γ.Ε. ΠόρουΜε επιτυχία έκλεισε τη χειμερινή αγωνιστική περίοδο η Ακαδημία Στίβου της ΓΕ ΠΟΡΟΥ.
Οι μικροί αθλητές από τον Πόρο και την Τροιζηνία, έδωσαν το παρόν σε δυο αθλητικές διοργανώσεις και πανηγύρισαν με τις επιτυχίες τους.
Στις 13/1/19 ,στην Νέα Σμύρνη σε αγώνες Ανωμάλου δρόμου, οι μικρές αθλήτριες, Μ.Πανου-Γ.Αναγνωστοπουλου-Ε.Γκιων-Ρ.Μπεντο, τερμάτισαν 1ες στην σκυταλοδρομία 4χ500μ. ΜΙΝΙ ΚΟΡ(2008-09). Η Μελινα Κουβαρα έτρεξε στις 13/1/19 στην Νέα Σμύρνη, 1000μ στις ΠΚ Β’,για πρώτη της φορά σε επίσημους αγώνες στίβου και τερμάτισε στις 20 πρώτες αθλήτριες!


Στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ο Τ. Δρίβας 4ος, ο Π. Λιτσας και ο Α.Βολιωτης τερμάτισαν μέσα στην δεκάδα. Επίσης στην κατηγορία ΜΙΝΙ-2010 ο μικρός Π. Παπαδακης πήρε την 5η θέση.
Η επιτυχία των μικρών αθλητών συνεχίστηκε και στην 2η διοργάνωση στις 27/1/19,στην Ημερίδα κλειστού Στίβου στον Αγ.Κοσμα.

Στα 50μ ΜΙΝΙ ΚΟΡ ,η Ρ.Μπεντο 7η ,8:10 – η Γ.Αναγνωστοπουλου 11η, 8:26 – η Μ.Πανου 33η ,8:73. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συμμετοχές ήταν πάνω από εκατό.
Στα 60μ ΠΚ-ΠΠ Β’ έτρεξαν η Δ. Δριβα,ο Τ. Δριβας,ο Α. Μανιατης και τερμάτισαν σε αξιόλογες θέσεις με ατομικό τους ρεκόρ!

Επισης ο μικρός Π.Παπαδακης στα 50μ ΜΙΝΙ(2010), 48ος σε 90 αθλητες!
Στα άλματα είχαμε την συμμετοχή της Ευήλιας Γκιων-5η θεση με 3.86μ σε 60 αθλήτριες στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΚΟΡ (2008-09)και της Μαριλενας Μουγιου 25η θεση με 3.77μ σε 50 αθλητριες στην κατηγ ΠΚ Β'(2006-07)!

Τελος στην κατηγορία ΠΚ Α’ η Ελευθ.Γκιων στον πρώτο της αγώνα στην Σφαιροβολια κατέλαβε την 2η θεση με επιδοση 8:53!
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Χαίρετε. Αντί για συγχαρητήρια στα παιδιά, έδειξα αυτό το αρχείο στην ποιήτρια Κα Τζένη Κουφοπούλου και χάρηκε τόσο, ώστε έγραψε ένα ποίημα για τον Πόρο, που το αφιερώνει σε όλους, αλλά κυρίως στα παιδιά του νησιού μας, με ευχές για πρόοδο και πνευματική καλλιέργεια. ( Σημειωτέον ότι η ίδια έχει δύο αγόρια επιστήμονες που έφυγαν από την Ελλάδα και άφησαν τη μάννα τους μόνη της, για να εργαστούν ο ένας στη Σκωτία και ο άλλος στην Αγγλία). Η Κα Κουφοπούλου εύχεται στα παιδιά του νησιού μας να σταματήσει έγκαιρα το λεγόμενο “brain drain” και να μη χρειαστεί να ξενητευτούν άλλα παιδιά, αλλά να εργάζονται εδώ στην πατρίδα, και βα βλέπουν τον κόσμο ως τουρίστες, στις διακοπές τους.
  Παραθέτω το ποίημα της κας Κουφοπούλου.
  Τίτλος: Πόρος
  Αφρός, στο κύμα έγινες
  νησάκι, καλλιγράφος.
  Γράφεις το ποίημα στο γιαλό
  στο φλοίσβο το τραγούδι.
  Πετάς τις νότες στην ακτή
  και το ταξίδι αρχίζει
  να σκαρφαλώνει στις πλαγιές
  ν’ ανηφορίζει στ’ άστρα
  στη Χώρα να χορεύεται
  στις αγκαλιές να δένει…
  Στους κάβους πια να λύνεται
  αλάργα ν’ αρμενίζει!
  Τζένη Κουφοπούλου

Σχολιάστε