Εθελοντισμός: “Boubouleiros Spetses Active Team”boubouleirosΣτον Πόρο, ο εθελοντισμός λοιδορείται από κάποιους “φωστήρες” της ενημέρωσης. Στις Σπέτσες κερδίζει έδαφος. “Boubouleiros”: η πιο ευχάριστη παρέα εθελοντών του Σαρωνικού ζητά την συμπαράσταση όλων. 

Tο 2016 δημιουργήθηκε στις Σπέτσες μια ομάδα εθελοντών με αγάπη στο νησί που τους φιλοξενεί? «Boubouleiros Spetses Active Team».  Η ομάδα αυτή είναι ουσιαστικά μια παρέα εθελοντών χωρίς διοικητικό συμβούλιο και καταστατικό, με μόνο σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά εργασίας των μελών της, για τον εξωραϊσμό του νησιού μας μέσω κοινωφελών έργων.

Για την επίτευξη του σκοπού τους έχουν τη συμπαράσταση και τη βοήθεια από τον δήμο μας. Μην ξεχνάμε ότι ο εθελοντισμός είναι ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας, είναι μια πράξη μέσα από την οποία οι άνθρωποι αποκτούν νέες δεξιότητες και βοηθούνται να είναι ενεργοί πολίτες στην κοινότητά τους.

Αποτελεί δείγμα υψηλού επιπέδου, ανθρωπιάς, κοινωνικότητας και πολιτικής ωριμότητας ανθρώπων και κοινωνιών. Οι «Βoubouleiros» άρχισαν τις δράσεις τους με κέφι και οργάνωση, και προσκαλούν όλους τους ενδιαφερομένους να έρθουν σε επαφή με την ομάδα και να λάβουν μέρος στην πιο ευχάριστη παρέα του Σαρωνικού.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα τους στο Facebook.

Στις φωτογραφίες βλέπετε ένα δείγμα των προβλεπόμενων καλλωπιστικών επεμβάσεων. 
B.D.

– See more at: http://www.saronicmagazine.com
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dimdim says:

    Η μαύρη εργασία λοιδωρείται, ειδικά όταν κάποιοι πιστεύουν ότι είμαστε τόσο βλάκες και την ονομάζουν εθελοντισμό.

Σχολιάστε