Διαβάζουμε το Μνημόνιο 3Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων το εφαρμοστικό νομοσχέδιο για τo 3o μνημόνιο. Το νομοσχέδιο περιέχει σε ένα μόνο άρθρο όλα τα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση με την Τρόικα για την δημοσιονομική πολιτική των επομένων ετών προκειμένου να μην δοθεί η δυνατότητα σε όσους βουλευτές αντιδρούν να καταψηφίσουν τμήματά του. Εκτός αυτού, σύμφωνα με την πάγια τακτική των τελευταίων κυβερνήσεων, το νομοσχέδιο εισήχθη στην Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου δίδοντας ελάχιστο χρόνο στους βουλευτές αλλά και στους πολίτες να ενημερωθούν διεξοδικά για τα μέτρα που έχει συμφωνήσει σε κλειστή διαπραγμάτευση η ελληνική κυβέρνηση.
Το Mνημόνιο 3 για την δημοσιονομική πολιτική της χώρας περιέχει μέτρα και υποχρεώσεις που θα ορίσουν την καθημερινότητα των επόμενων ετών. Αυτή τη φορά ας μην πει κανείς ότι δεν το διάβασε.
Διαβάστε το Μνημόνιο 3 εδώ
Πηγή: http://www.thepressproject.gr
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Άλλο ένα κείμενο που ξέρουμε εκ των προτέρων ότι είναι για το κακό του λαού, όπως κάθε άλλο νομικό κείμενο με τόσες πολλές παραπομπές σε άλλους νόμους.
    Σε κάνει να νομίζεις ότι οι βουλευτές μας μιλάνε με κώδικα για να μην τους καταλαβαίνουμε.
    Έπρεπε να ποινικοποιηθούν οι παραπομπές των νόμων σε άλλους νόμους.

Σχολιάστε