Δεν θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια για το πανηγύρι της Ελεούσας στην Πλάκα οι λεμβούχοιΌπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του Σωματείου Λεμβούχων Πόρου Γαλατά “Άγιος Νικόλαςο”, για πρώτη φορά φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια λέμβων για το πανηγύρι της Παναγίας Ελεούσας στην Πλάκα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του σωματίου λεμβούχων “Κατόπιν Γενικής Συνελεύσεως του Σωματείου Λεμβούχων Πόρου Γαλατά τα δρομολόγια από Πόρο προς Πλάκα δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω μη νόμιμης αφετηρίας!”.

Ωστόσο σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το Λιμεναρχείο Πόρου, έχει επιτρέψει τα συγκεκριμένα δρομολόγια για την Πλάκα με την απόφαση που επισυνάπτουμε παρακάτω.

 
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Athanasios mpakas says:

  Ginete Panigiri SAN Palia?me Mousiki Ke Horous?

 2. Ελενη says:

  Να πέσει φωτιά να σας κάψει όλους εσας που εκμεταλλευτήκατε κ τη γιορτή της Παναγίας για να αντιδράσετε στα συμφέροντα σας.

 3. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει με ευγένεια και καλοσύνη, σε ένα συμπατριώτη μας που ζει στην Αυστραλία με την οικογένειά του;
  Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να του απαντήσει και να του δώσει πληροφορίες; Ένας μόνο δεν βρίσκεται πια, σε αυτόν τον τόπο;

  Θανασάκη, θα μάθω εγώ τώρα και θα σε ενημερώσω.
  Αλλά να ξέρεις, καμιά φορά είναι καλύτερα να μη ξέρεις, γιατί σχεδόν πάει ο Πόρος που ήξερες. Και το μόνο που τον σώζει είναι αυτό το … “σχεδόν”. Γιατί και ο Πόρος όπως όλη ” η Ελλάδα σχεδόν δεν πεθαίνει.”
  Αριστείδης

 4. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Θανασάκη, από την Αγία Ελένη Τροιζηνίας (κοινώς Μπάφι), Έλληνα της Διασποράς, σου γνωστοποιώ ότι μόλις έμαθα κι εγώ ότι στις 3/6/2019 όπως κάθε χρόνο, γίνεται μετά τον Εσπερινό γλέντι, με βιολιά και νταούλια, εκεί στην πλάκα, με γουρουνόπουλα και μεζέδες και ο κόσμος, από μόνος του εξακολουθεί να τηρεί την παράδοση, όπως τα ήξερες, παρά τις αντιξοότητες.
  Κανείς δεν θα καταφέρει να σβήσει τις παραδόσεις και τα έθιμα αυτού του λαού, του περήφανου ελληνικού λαού.
  Μετά το ερώτημά σου σκέφτηκα να πάω κι εγώ στην Αγία Ελεούσα, αν μήτι άλλο, έστω για να ανάψω ένα κερί. Αλλά σήμερα δεν γινόταν, γιατί υπάρχει σοβαρότατη υποχρέωση. Θα πάω όμως αύριο και θα ανάψω ένα κερί και για σένα και την αγαπημένη σου οικογένεια. Βοήθειά μας η Ελεούσα.
  Με όλη μου την εκτίμηση και την αγάπη
  Αριστείδης Παναγ. Αντάνης

Σχολιάστε