Βάπτισμα πυρός για τα γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου και βόλεϊ του ΤροιζηνιακούΙστορική χρονιά το 2019 για τον γυναικείο αθλητισμό της περιοχής, καθώς τα δυο γυναικεία τμήματα του Τροιζηνιακού στο ποδόσφαιρο και το βόλεϊ ξεκινούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Τροιζηνιακού, έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα, “σκορπίζοντας” με σκορ 8-4 τη Δόξα Πουλακίδας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας γυναικών.

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Τροιζηνιακού, αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στο εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας στον 5ο Όμιλο της Γ’ κατηγορίας μαζί με τις ομάδες: Δόξα Πουλακίδας, Πλατανίτι Μηδέας, Θρίαμβος Χαϊδαρίου, Παιανιακός, ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας και ΑΕΖΙΓ Αθηνά.

Τη Δεύτερη αγωνιστική ο Τροιζηνιακός θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας, εκτός έδρας.

Ξεκινάει και το βόλεϊ

Αυτή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Τροιζηνιακού.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Μεθάνων αυτή την Κυριακή 10/11 στις 14.00, κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟ Κορίνθου. Θα προηγηθεί ο Αγιασμός του τμήματος. Ενισχύστε τις προσπάθειες των κοριτσιών.

Δείτε τη σχετική πρόσκληση:
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Καλή Χρονιά, λοιπόν, στις κοπέλες.

Σχολιάστε