Αύριο το τελευταίο αντίο στον μικρό ΘανάσηΈνα παιδί από το Γαλατά, έφυγε άδικα σήμερα.  Ο Θανάσης Μούγιος, το όμορφο ξανθό αγόρι δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Ο Γαλατάς, η Τροιζηνία και ο Πόρος θα αποχαιρετίσουν τον Θανάση αύριο στις 12:30 το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο, την Μητρόπολη του Γαλατά.

Με απόφαση Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων, αύριο, 16 Ιανουαρίου 2019 και ημέρα Τετάρτη, αναστέλλεται η λειτουργία, από ώρα 11.00 π.μ., των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Γαλατά και Τροιζήνας, καθώς και των δομών του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, λόγω πένθους για την απώλεια του αγαπητού μαθητή του Γυμνασίου Γαλατά Αθανασίου Α. Μούγιου.
Η αναστολή λειτουργίας επιβάλλεται, προκειμένου να παρευρεθούμε όλοι αύριο στη νεκρώσιμη ακολουθία, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Επίσης, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε μαζί μας ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Γαλατά, ο σύλλογος παροτρύνει τα μέλη του να κλείσουν τα καταστήματα τους στις 12 το μεσημέρι ως ένδειξη πένθους για την απώλεια του μικρού Θανάση.

To porosnews.gr εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θανάση. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς και την αδελφούλα του…
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    Καλό ταξίδι, πατριωτάκι.
    ΑΑ

Σχολιάστε