Αύξηση ατόμων θήρευσης αγριόχοιρων στην ΤροιζηνίαΑπό τον  Αντιπεριφερειάρχη Νήσων εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου, σχετικά με απόφαση της Δασάρχη Πόρου σχετικά με την αύξηση των θηρευόμενων ατόμων αγριόχοιρων από έξι (6) σε δέκα (10):

“Μετά από πολλές προσπάθειες, αλληλογραφία και προσωπική επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου με φορείς, αναρτήθηκε χθες στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η υπ’ αρ. 95596/23332 απόφαση της Δασάρχη Πόρου, σχετικά με την αύξηση των θηρευόμενων ατόμων αγριόχοιρων από έξι (6) σε δέκα (10)!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χατζηπέρος δήλωσε: «Μετά τη ραγδαία αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων στην περιοχή της Τροιζηνίας τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν και δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στις καλλιέργειες με συνέπεια την οικονομική καταστροφή των καλλιεργητών, των κατοίκων, καθώς και ζητήματα ασφάλειας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε! Τα επόμενα βήματα είναι η επίτευξη της παράτασης της κυνηγετικής περιόδου, καθώς και η παραχώρηση μίας ακόμη μεγαλύτερης περιοχής θήρας  από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.»
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΠΑΚΩΜΟ says:

    Eλεος!Ακόμη και στο κυνήγι επεμβαίνει η αρχαιολογική Υπηρεσία.Φοβάται μήπως κάποιος κυνηγός αντί για αγριογούρουνο σκοτώσει το άγαλμα της Αφροδίτης;Η μήπως σπάσει κάποιον αρχαίο αμφορέα;

Σχολιάστε