Απάντηση των δικηγόρων του Δ. Γρίβα σε δημοσίευμα μαςΑπό τους πληρεξούσιους δικηγόρους του Δημήτρη Γρίβα κ.κ. Κοκκίνη και Τσολάκο, λάβαμε την ακόλουθη απάντηση σχετικά με το δημοσίευμα μας με τίτλο “Συνεχίζεται η τακτική της τρικλοποδιάς από την αντιπολίτευση”:

“Απάντηση του Δ. Γρίβα, δια των πληρεξουσίων Δικηγόρων του, στο άρθρο «Συνεχίζεται η τακτική της τρικλοποδιάς από την αντιπολίτευση».
Αθήναι 22.06.2018.
Σε απάντηση του δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας, με τον άνω τίτλο, «Συνεχίζεται η τακτική της τρικλοποδιάς από την αντιπολίτευση» και καθ’ όσον αφορά τον εντολέα μας κ. Δημήτριο ΓΡΙΒΑ, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Ο άνω εντολέας μας ουδέποτε διεκδίκησε, ούτε διεκδικεί και τώρα, οποιοδήποτε αλλότριο ακίνητο, όπως ουδέποτε διεκδίκησε και οποιονδήποτε νομίμως υλοποιημένο και νομίμως υφιστάμενο κοινόχρηστο χώρο.
Το μόνο που έκανε, ήταν να διεκδικήσει, με τον νόμιμο και δικονομικώς προβλεπόμενο πάντοτε τρόπο, τα αναφαίρετα ιδιοκτησιακά του δικαιώματα στα πατρογονικά του ακίνητα, τα οποία, επαναλαμβάνουμε, ουδεμία σχέση έχουν με νομίμως υλοποιημένους και υφισταμένους κοινοχρήστους χώρους.
Γι’ αυτό και μέχρι σήμερα έχει δικαιωθεί σε όλα τα Δικαστήρια, αστικά, διοικητικά και ποινικά, που έχουν επιληφθεί των σχετικών υποθέσεων.
Όλες οι σχετικές εκδοθείσες μέχρι σήμερα δικαστικές αποφάσεις είναι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας, προς ενημέρωση και των αναγνωστών σας.
Κλείνοντας, σας αναφέρουμε ότι είναι συνταγματικό δικαίωμα όλων των ελλήνων πολιτών και των νομίμως εγκαταβιούντων στην χώρα μας, να προσφεύγουν στον φυσικό τους Δικαστή και να επιδιώκουν την αναγνώριση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων τους και την εφαρμογή της νομιμότητας.
Άλλωστε, η τήρηση και η εφαρμογή της νομιμότητας πρέπει να είναι το επιδιωκόμενο από όλους και δη από τα δημόσια νομικά πρόσωπα, τα οποία και δημιουργήθηκαν ακριβώς για τον λόγο και τον σκοπό αυτό.
Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας
Με τιμή
Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι
Βασίλειος ΚΟΚΚΙΝΗΣ και Στυλιανός ΤΣΟΛΑΚΟΣ”
Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nikl says:

  Το επόμενο βήμα του κ.Γρίβα θα είναι να μας κοινοποιήσει κάποια απάντηση του ΣτΕ ή του Α.Π.

 2. Γιάννης Δημητριάδης says:

  Θέλω να ενημερώσω τους αναγνώστες ότι είναι απολύτως ΑΝΑΛΗΘΕΣ ότι ο κ. Γρίβας έχει κερδίσει ποτέ οποιαδήποτε δικαστική Απόφαση που να αφορά στο Άλσος Παπαντωνίου και μού κάνει μεγάλη εντύπωση πώς οι κύριοι δικηγόροι ισχυρίζονται δημοσίως το αντίθετο. Για να προλάβω την διευκρίνιση που φαντάζομαι ότι θα δώσουν, τονίζω ότι η ανακοίνωση του Δήμου, αναφερόταν ΜΟΝΟ στο Άλσος, επομένως ας μην ανταπαντήσουν ότι εννοούσαν άλλο χώρο.

 3. aixmiros says:

  Όλοι στο νησί τον ” φτύνουν” και αυτός λέει ότι ψιχαλίζει…

 4. Πάνος Θεοχάρης says:

  Τα αυτόφωρα κύριε Δημητριάδη που έτρεχες τον κ. Γρίβα, αφορούσαν τον Άλσος, ή άλλο σημείο για το οποίο δικαιώθηκε ο κ. Γρίβας ?

 5. sferos says:

  ρε παιδιά πολλοί δικηγόροι μαζευτήκαν

Σχολιάστε