Ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων για τους επιτυχόντες μαθητές των πανελλαδικώνΑπό το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τους αποφοίτησαν από τα Λύκεια του δήμου και πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.Η επιτυχία τους είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας και η απαρχή μιας νέας πορείας στη ζωή τους και στο χώρο της εκπαίδευσης.Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το δικό τους αγώνα, στηρίζοντας τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.Για όσους δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους, τους εύχομαι με υπομονή και επιμονή να ανασυντάξουν δυνάμεις με σκοπό την υλοποίηση των ονείρων τους, μιας και η ζωή επιφυλάσσει σε όλους μας πολλές εκπλήξεις και μας δίνει άπειρες ευκαιρίες. Μια προσωρινή αποτυχία μπορεί να είναι η αρχή ενός πολύ καλύτερου αύριο.Καλές σπουδές και καλή δύναμη σε όλους. Ως νέα δημοτική αρχή θα βρισκόμαστε διαρκώς κοντά σας.Σας παρουσιάζουμε τις επίσημες λίστες των επιτυχόντων.

Σπύρος Χρ. ΠολλάληςΔήμαρχος Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Καλά ρε παιδιά, δεν ξανάγινε. Είπαμε ότι όλοι έχουμε γίνει αριθμοί πλέον, αλλά να δίνουμε και συγχαρητήρια πχ στον αριθμό
  17105276. (Πάλι καλά που έχει γραφτεί και το μικρό όνομα της κοπέλας -ΙΩΑΝΝΑ “!!!”).
  Ας το δούμε με χιούμορ, γιατί πόσα να αντέξει ο άνθρωπος!

 2. Παναγιώτης Γ. Ανδρέου says:

  Καλημέρα.

  Εκφράζω τα συγχαρητήρια που αρμόζουν στις επιτυχούσες και επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων 2019. Επίσης, στους εκπαιδευτικούς και στους οικείους των παιδιών που τα στήριξαν στην όλη προσπάθειά τους.

  Η επιλογή να γίνει αναφορά στα αποτελέσματα με καταγραφή του Κωδικού Αριθμού υποψηφίου γίνεται στην έκδοση τους από το Υπουργείο για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Κατά τη γνώμη μου, είναι υπερβολική η εφαρμογή του ίδιου κριτηρίου και στην ανάλογη ανακοίνωση του Δήμου. Εξ άλλου, το να έγραφε τα στοιχεία ταυτότητας θα ήταν σαν «να παραβίαζε», πλέον, «ανοικτές πόρτες», από τη στιγμή που έχουν γίνει αυτά γνωστά.

  Βέβαια, υπάρχει η φροντίδα να υποστηριχτούν και όσοι δεν πέτυχαν στις συγκεκριμένες εξετάσεις. Με την ευκαιρία, πρόκειται για διαγωνισμό, δηλαδή να γράψω ή να πω καλύτερα από έναν συγκεκριμένο αριθμό συνυποψηφίων, ανάλογα με τη ζήτηση που έχει κάθε σχολή. Άρα, το ότι δεν «πέρασα» δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι απέτυχα, αλλά ότι δεν ήταν επαρκές το αποτέλεσμα.

  Επανέρχομαι στο νόημα του σχολίου που έκανα στην αντίστοιχη ανακοίνωση του Δήμου Πόρου. Η επιτυχία και η αποτυχία είναι μέρος του αγώνα, που κάθε φορά καλούμαστε να δώσουμε. Και, συνήθως, η αποτυχία είναι περισσότερο διδακτική.

  Για όλους, αποτυχόντες και επιτυχόντες, θυμίζω αυτό που λέει, σοφά, η Αρβελέρ: «Να πατάτε γερά στο έδαφος και να κοιτάτε σταθερά ψηλά» (αποδίδεται από μνήμης). Επίσης να λάβετε υπόψη και τα δυο παρακάτω δεδομένα:
  1. Η υγεία και η ευτυχία είναι η πραγματική επιτυχία.
  2. Είστε 18 χρονών. Αυτό κι αν είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  ΥΓ: Άρι, το ΙΩΑΝΝΑ είναι, προφανώς, εκ παραδρομής γραφή της λέξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

 3. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Πολύ καλά τα λες και έτσι πρέπει να γίνεται: Όσοι γνωρίζουν να λένε τη γνώμη τους.
  Τώρα, λες να μην το κατάλαβα, φίλε Τάκη, ότι το ΙΩΑΝΝΑ είναι ΙΩΑΝΝΙΝΑ;
  Γι αυτό γράφω να το δούμε με χιούμορ, γιατί αν το δούμε σοβαρά, ούτε αυτό δεν είναι ικανοί να γράψουν ΣΩΣΤΆ. Μπορεί να έχω κακογεράσει και να έχω γίνει γκρινι-άρις (το ρις με ιώτα), αλλά η παραδρομή δεν επιτρέπεται στην εργασία που σε αμείβει. Κι αν είναι παραδρομή, σκέψου να έκανε παραδρομή ένας… χειρουργός. Για τον αριθμό αντί των ονομάτων δεν υπάρχει δικαιολογία, παρά μόνο μία: αδιαφορία. Το πήραμε από την υπηρεσία και το κοτσάραμε. Εντάξει, ως εδώ καλά. Αλλά όχι και συγχαρητήρια. Γελάει και το …καρδαλό πατσίκι. (Συγγνώμη παραδρομή)
  Υπογραφή
  26634
  (ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ)

 4. Παναγιώτης Γ. Ανδρέου says:

  Καλημέρα.

  Εκμεταλλευόμενος τη φιλοξενία που μας παρέχει η POROSNEWS, επανέρχομαι στο θέμα.

  Αρχικά, το να ασχολούμαστε με τη μορφή της ανακοίνωσης μεταφέρει τη συζήτηση σε πλαίσιο που δεν ενδιαφέρει, μάλλον, τα ίδια τα παιδιά. Έχουμε, έτσι, το κλασικό παράδειγμα του δέντρου που κρύβει το δάσος.

  Εκτιμώ ότι είναι χρήσιμο να παραθέσω την πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΕΒ για τα επαγγέλματα που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση. Κι αυτό, γιατί πιστεύω ότι η πορεία των επιτυχόντων τώρα αρχίζει και είναι μακροχρόνια και κοπιαστική, με στόχους ευρύτερους και πιο πολύπλοκους, για την επιτυχία των οποίων απαιτείται ευελιξία και συνεχής επιμόρφωση.

  Σε αυτόν τον καμβά, ο ΣΕΒ σκιαγράφησε και τα 11 επαγγέλματα των παιδιών, των εγγονιών μας: Μηχανικός Δικτύων και Βάσεων Δεδομένων, Μηχανικός Ανάπτυξης Λογισμικού, Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων, Τεχνικός Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων, Τεχνικός Αυτοματισμών, Στέλεχος Διαχείρισης Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμων, Εργοδηγός κλάδου εξόρυξης, Στέλεχος προώθησης εξαγωγών, Στέλεχος εφοδιαστικής αλυσίδας, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων και Χειριστής μηχανημάτων έργου. (Πηγή: Protagon.gr).

  Απευθύνομαι στα παιδιά, επιτυχόντες ή μη, καταθέτοντας μια βιωματική γνώση. Φίλος μου τρέχει Μαραθώνιο (και τερματίζει). Μαζί με τον θαυμασμό μου, πάντα, του διατυπώνω την απορία πώς τα καταφέρνει. Η απάντηση, κατά λέξη: «Ποτέ δεν σκέφτομαι το νήμα του τερματισμού. Μόνο τα επόμενα 5 βήματα».

  Καλή τύχη. Ο Απόστολος Δοξιάδης στο «Ερασιτέχνης Επαναστάτης» σημειώνει πως ο άνθρωπος προχωράει αντιμετωπίζοντας το λάθος και το τυχαίο.

  ΥΓ: Στο κλίμα το χιουμοριστικό του Άρι. Σε τελευταία ανάλυση όλοι μας είμαστε ένα «νούμερο». Παρακαλώ, μην παρεξηγηθώ. Τον ΑΜΚΑ εννοώ.

Σχολιάστε