“Όχι” Καρύδη σε κατάργηση 13ου και 14ου μισθούΜπαϊράκι κατά του νομοσχεδίου για τους μισθούς, φαίνεται πως σηκώνει ο Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης. Με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Καρύδης, είπε πως ενώ οι περικοπές μισθών και συντάξεων προχωράνε ταχύτατα, “σε άλλα θέματα όπως η ανάπτυξη και οι αποκρατικοποιήσεις πάμε με ρυθμούς χελώνας. Εγώ δεν θα ψηφίσω νομοσχέδιο για τους μισθούς”, ξεκαθάρισε ο κ. Καρύδης, μιλώντας εκ μέρους βουλευτών όλων των κομμάτων.
“Κανένα κόμμα δεν έχει πλέον να υπεκφεύγει, ειδικά τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. Πού είναι τα αποτελέσματα της ομάδας Ράιχενμπαχ για την ανάπτυξη;”, διερωτήθηκε, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να βάλει μπροστά μια διαφορετική πολιτική, να μην μεγαλώνει την απόσταση με τον κόσμο.
Όσον αφορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και τη διαδοχή Παπανδρέου, εκτίμησε ότι το κόμμα θα απαξιωθεί ακόμη περισσότερο, όσο κινείται μεσοβέζικα.
Ο κ. Καρύδης τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών από τη βάση, “Όχι σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ανοιχτά στον κόσμο η διαδικασία για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ” τόνισε.
Σχολιάστε