Χρυσό για τη Γ. Λεβειδιώτη στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Κορασίδων – Καλές επιδόσεις κι από τις άλλες αθλήτριες της Γ.Ε. ΠόρουΤην πρώτη θέση στα 150 μέτρα κατέκτησε η Γεωργία Λεβειδιώτη στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας της (Παγκορασίδων Α΄).

Συγκεκριμένα η αθλήτρια της Γυμναστικής Ένωσης Πόρου, πραγματοποιώντας εξαιρετική “κούρσα” κέρδισε με σχετική άνεση τις αντιπάλους της και απόδειξε ότι είναι το πιο γρήγορο κορίτσι στον Πειραιά.

Η επίδοση 20΄΄28 που έκανε η Λεβειδιώτη έγινε με κόντρα άνεμο 1,7 μ. στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα που συμμετείχαν 43 σύλλογοι από τον Πειραιά την Αθήνα και την Δυτική Αττική. Στο αγώνισμα των 150μ. συμμετείχαν 57 κορίτσια ηλικίας 14 καί 15 χρονών.

Στους ίδιους αγώνες η Νιόβη Κουβαρά κατέλαβε την πέμπτη θέση στο δρόμο των 2000μ. με επίδοση 7΄26΄΄26 που είναι και ατομικό της ρεκόρ.

Επίσης εξαιρετική εμφάνιση , στην πρώτη της εμφάνιση σε επίσημους αγώνες, πραγματοποίησε η Ελευθερία Γκιών η οποία κατέλαβε την 6η θέση (μεταξύ 35 συμμετεχουσών αθλητριών) στην Σφαιροβολία με επίδοση 9.18 μέτρα και την 8η θέση στον Ακοντισμό με επίδοση 24.09 μ.

Για την ιστορία οι αγώνες διεξήχθησαν στο Εθνικό Προπονητήριο Στίβου στον Άγιο Κοσμά την Κυριακή 12 Μαϊου .
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Χαίρετε.
  Σχόλια για 8 Θεματάκια:
  <<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  1/Θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη, εάν δεν υποβάλλαμε τα εύσημα και τα θερμά μας συγχαρητήρια στη νεολαία του Πόρου, για τα επιτεύγματα των συμμετεχουσών αθλητριών, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Κορασίδων.
  <<>>
  2/Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στο Porosnews, χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση του οποίου, δεν θα παίρναμε “χαμπάρι”, εμείς οι εκτός Πόρου κατοικούντες, για όσα συμβαίνουν στο νησί που γεννηθήκαμε, πήγαμε σχολείο και ανατραφήκαμε.
  <<<>>>
  3/Για όσους μας μέμφονται- ακόμα και με προμελετημένη πρόθεση χλεύης- ότι δεν έχουμε πώς να σκοτώσουμε την ώρα μας και γι αυτό σχολιάζουμε αφειδώς, τους πληροφορούμε:
  1/Κάθε μέρα στο προγραμμά μας περιλαμβάνεται επίσκεψη, για περίπου μία ώρα, σε όλες τις ιστοσελίδες του Πόρου. (Αυτό δεν είναι δικαίωμα αλλά υποχρέωση).
  2/Κάθε μέρα υπάρχει ασχολία με τον εθελοντισμό στην περιοχή όπου κατοικούμε (Αυτό δεν είναι υποχρέωση, αλλά δικαίωμα).
  3/Κάθε μέρα αθλούμαστε για μία ώρα απαραιτήτως. (Δυστυχώς δεν παίζουμε ποδόσφαιρο πια, αλλά υπάρχουν και γυμναστήρια)
  4/Κάθε μέρα ασχολούμαστε για μία ώρα με τη μουσική. (Και δικαίωμα και υποχρέωση, αλλά και τρόπος επιβίωσης. Χωρίς μουσική δεν έχουμε καμία ελπίδα.)
  5/Κάθε μέρα τουλάχιστον μία ώρα με το διάβασμα. (Ανήκει στην επιβίωση)
  6/Κάθε μέρα για τουλάχιστον μία ώρα με το γράψιμο (Ανήκει σε άσκηση του νου και όχι σε τάση για δήθεν διάκριση)
  <<>>
  5/Και ώ! της έκπληξης:
  Μετά από αυτά, περισσεύει πάντα χρόνος για συζητήσεις με φίλους, για ταβερνάκι, για συναυλίες, για έννομες και απανωτές διεκδικήσεις των κλεμμένων, (από τους κλέφτες) των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας (τα τελευταία 5 χρόνια, μας έχουν μειώσει τις συντάξεις και τις επικουρήσεις μας, όλα μαζί, στο 1/4 από όσο δικαιούται στέλεχος που έχει εξαντλήσει επιτυχώς ολόκληρη την ιεραρχία, από τον πρώτο βαθμό έως τον τελευταίο).
  Κι ακόμα περισσεύει χρόνος για συμμετοχή σε χορωδίες και για πρόβες μιας μικρής ορχήστρας, εν όψει εκδηλώσεων της ΕΡ-ασιτεχνικής Ω-δικής Σ-υντροφιάς (ΕΡ.Ω.Σ.)
  <<>>
  6/Φυσικά δεν περισσεύει χρόνος για πρέφα, για σκυλάδικα, για Σφινόπουλο, για Σαββόπουλο, για Μικρουτσόπουλο, για Νταραλόπουλο, για Ζουγανελόπουλο, για Παπακωνσταντινόπουλο, και όλα τα ευρώπουλα.
  7/Ακόμα δεν υπάρχει χρόνος για τάβλι- δεν το ξέρουμε κιόλας-και για πολλή τηλεόραση και κυρίως για Survivor, Power of love, Λάκη Λαζόπουλο, Ράδιο Αρβυλόπουλο, Σπύρο Παπαδόπουλο, όλα τα ΕΡΤόπουλα και τα Ακριβόπουλα, αλλά και τον Ντοκουμεντόπουλο και τα συναφή είδη κίτρινου τύπου.
  <<>>
  8/Τέλος σε ένα άτομο ονόματι ΙΧόπουλο που, σε άλλο αρχείο, με αποκάλεσε “Πανταγνωστόπουλο”, έχω δύο παρατηρήσεις να προσθέσω:
  α/Δεν είμαι “Πανταγνώστης”, αφού υποτίθεται ότι δεν γνωρίζω τι κρύβουν τα γράμματα Ι.Χ.
  β/Είναι λυπηρό που άτομα θρασύδειλα και χαμερπή, τα οποία δεν έχουν όχι μόνο το θάρρος να αντιτάξουν επιχειρήματα επωνύμως, αλλά και να πούνε μια καλή κουβέντα για κανένα (πχ. για τα παιδιά του Πόρου που φέρνουν βραβεία και μετάλλια) δικαιούνται, εν τούτοις, να επηρεάζουν τη ζωή όλων των Ελλήνων, με την εκ του πονηρού ψήφο τους.

 2. Ι.Χ. says:

  Εκτός από το 1ο σχόλιο (επί του θέματος) τα άλλα θα έπρεπε να υπάρχουν σε ειδικό νήμα με τίτλο : “Πώς περνάει την ημέρα Του“. Αυτό όμως (κακώς) δεν υπάρχει και είναι αποκλειστική ευθύνη του διαχειριστή του χώρου.

  Στα υπόλοιπα 9 σχόλια λείπουν βασικές πληροφορίες όπως πχ : Πόση ώρα περνάει στην τουαλέττα, αν αφοδεύει (ή αφοδεύεται) σε τακτά χρονικά διαστήματα, πώς είναι οι κενώσεις, κλπ.

  “Μεθ΄υπολήψεως, τιμής, σεβασμού, εγκαρδίως” κ.ά, ξέρετε τώρα.

 3. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Ψυχίατρος:
  “Λοιπόν πες μου την ιστορία σου από την αρχή, για να σε βοηθήσω”.

  ΙΧ
  Εντάξει, γιατρέ. Πρώτα έφτειαξα τον ουρανό και τη γή, μετά τη νύχτα και τη μέρα…

Σχολιάστε