Χορωδιακός “Διάπλους” ανάμεσα στον Πόρο και τον ΓαλατάΈνα νέο μουσικό κύτταρο έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Τροιζηνίας – Πόρου με δύο ρηξικέλευθες δράσεις.

Η χoρωδία ενηλίκων “Διάπλους” έχει αρχίσει πρόβες και παραμένει ανοιχτή σε οποιονδήποτε, μουσικό ή μη, θέλει να συμμετέχει.

Η χορωδία αποτελεί μία ομαδική δημιουργική διεργασία κατα την οποία όλα τα μέλη της ομάδας καλούνται να συνεργαστούν και να παράξουν μουσική, με το μοναδικό εκ γενετής μουσικό όργανο, τη φωνή. Μέσω του τραγουδιού, η φωνή καλλιεργείται και το αυτί ανοίγει ώστε να ακούσει και να συνεργαστεί.

Μέσα στην εποχή της απομόνωσης και του καταιγισμού δυσοίωνων συμβάντων από την τηλεόραση και το internet, ο Γιάννης Λούκος με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά “Οι Φίλοι της Παράδοσης”, πλέουν αντίθετα στο ρεύμα και καλούν τους κατοίκους της περιοχής να συντονιστούν ομαδικά στο πλουμιστό και ανθηρό κόσμο της χορωδίας.

Η χορωδία “Διάπλους” είναι ανοιχτή σε όλους τους ενήλικες κάθε ηλικίας Πόρου και Τροιζηνίας κάθε Κυριακή 17:00-19:00 στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά.

Συμμετοχή: 20€ μηνιαίως.

Μία δεύτερη χορωδία αναδύεται στην περιοχή μας και απευθύνεται στους μικρούς συμπολίτες μας, τα παιδιά Δημοτικού.

Η παιδική χορωδία “Βάρκα” αποτελείτε από παιδιά της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού και έχει σηκώσει τα πανιά για μεγάλο και δημιουργικό ταξίδι.

Τραγουδώ = Ακούω = Συνεργάζομαι = Συνυπάρχω

Μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Γαλατά και του Γιάννη Λούκου, δημιουργεί τον χώρο στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της μουσικής και του τραγουδιού.

Η παιδική χορωδία “Βάρκα” απευθύνεται στα παιδιά όλων των Δημοτικών, Πόρου και Τροιζηνίας.

Κάθε Κυριακή 12:00 – 13:30 στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά.

Συμμετοχή 10€ μηνιαίως

Πληροφορίες και εγγραφές:

Γιάννης Λούκος

Συνθέτης / Διευθυντής χορωδίας / Πιανίστας

Τηλέφωνο: +30694 4071790

Email: yiannis.loukos@gmail.com
Σχολιάστε