Χάλκινο μετάλλιο και Εθνική Ομάδα για την Νιόβη Κουβαρά της Γ.Ε. ΠόρουΜε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική περίοδος για την Γυμναστική Ένωση Πόρου Τροιζηνίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Κ18 που έγινε στον Βόλο το Σαββατοκύρικο που μας πέρασε.

Η Νιόβη Κουβαρά ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου παίρνοντας το Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 2000 μ. steeple ( φυσικά εμπόδια) με επίδοση 7΄22΄΄51. Η τρίτη θέση που κατέλαβε η αθλήτρια του Πόρου είναι και πρόκριση για την Εθνική Ομάδα που θα αγωνισθεί στην Κύπρο στις 21 και 22 Ιουλίου. Παράλληλα με την αθλητική της επιτυχία η Νιόβη εξασφαλίζει και τα προνόμια εισαγωγής της στα ΑΕΙ της χώρας, για την επόμενη χρονιά που τελειώνει το Λύκειο.

Εκτός από το αγώνισμα της τα 2000μ. Steeple η Κουβαρά μετείχε και στον προκριματικό των 800μ. και με επίδοση 2΄23΄΄84 ν.α.ρ. πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος με την τέταρτη καλύτερη επίδοση. Δεν αγωνίσθηκε στον τελικό γιατί έτσι έκριναν οι προπονητές της για να μήν καταπονηθεί εν όψει του αγώνα της με την Εθνική Ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης στο πρωτάθλημα συμμετείχε με εξαιρετική παρουσία η Γεωργία Λεβειδιώτη που για λίγα εκατοστά έμεινε έξω από τους τελικούς των 400 και 200 μ. Οι επιδόσεις που πέτυχε η Γεωργία είναι : στα 400μ. 60΄΄75 ν.α.ρ. ( 62΄΄12 το παλαιό) και 26΄΄99 στα 200μ.
Σχολιάστε