Χάλκινο μετάλλιο για τις 3 παγκορασίδες της Γ.Ε. Πόρου στο Διασυλλογικό ΠρωτάθλημαΣυνέχεια επιτυχιών για τον εκπρόσωπο του στίβου της Τροιζηνίας την Γυμναστική Ένωση Πόρου Τροιζηνίας.

Πρωταγωνίστριες αυτή την φορά τρείς 13άχρονες αθλήτριες του συλλόγου, Πάνου Μαριλένα- Γκιών Ευήλια και Μπέντο Ραφαέλλα, που έλαβαν μέρος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Κ16 του ΣΕΓΑΣ Πειραιά- Δυτικής Αττικής που έγινε στις 17 Ιουνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η επιτυχία είναι εξαιρετικά μεγάλη όχι μόνο για την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο που πήραν οι αθλήτριες στο αγώνισμα 3 Χ 1200 μέτρα, αλλά γιατί οι τρείς αθλήτριες της ΓΕ Πόρου συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και μάλιστα σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία (Κ16- δύο χρόνια μεγαλύτερες) και κατάφεραν παρά το μικρό της ηλικίας τους να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στους αγώνες συμμετείχαν 820 αθλήτριες από 37 συλλόγους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Δυτικής Αττικής.

Τις αθλήτριες της ΓΕ Πόρου συνόδευαν οι προπονητές τους Λιβανού Γεωργία καί Γκιών Κώστας αλλά και οι γονείς τους. Την επιτυχία τους επιβράβευσαν μετά την απονομή ο Πρόεδρος του συλλόγου Βασιλόπουλος Αντώνης και το μέλος του Δ.Σ. Μαυροφρυδά Ζωή..
Σχολιάστε