“Φωτιές” άναψε στο ίντερνετ η απουσία της ΡεπούσηΧαμός γίνεται στο διαδίκτυο με τις αναρτήσεις που φέρουν την βουλευτή της Α’ Πειραιά και Νήσων της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση να αποχώρησε από την Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιrγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Με τη σειρά της η κ. Ρεπούση με ανακοίνωσή της απαντά σε όσους την κατηγόρησαν αναφέροντας ότι «ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ στην οποία τονίζεται ότι «σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ τίμησε με «ενός λεπτού σιγή» τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους».
Επίσης στο λογαριασμό της στο Facebook, η βουλευτής Πειραιά και Νήσων ανήρτησε – προς υπεράσπιση της – δημοσίευμα που αναφέρει πως την συγκεκριμένη στιγμή που τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, από την αίθουσα απουσίαζαν ο Α. Σαμαράς, ο Α. Τσίπρας, η Α. Παπαρήγα και ο Ν. Μιχαλολίακος.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Πάνος Θεοχάρης says:

    Μπορεί να είχε κανένα συνωστισμό στο κυλικείο και να μην πρόλαβε η γυναίκα…

    Απορώ πως τα κόμματα μαζεύουν τέτοιους ανθέλληνες στις τάξεις τους, από το ΠΑΣΟΚ στην ΔΗΜΑΡ, η ντροπή συνεχίζεται…

  2. Γιάννης Γκούμας says:

    Ναι ρε…. τους μάρανε που έφυγε για οποιονδήποτε λόγο ένας βουλευτής σε κάτι τέτοιο. Όταν λείπουν 50 βουλευτές όταν νομοθετεί η βουλή δεν μιλάει κανείς; Όταν μαζεύονται να δουλέψουν το βράδυ για τα αμοίβωνται νυκτερινό ωράριο πάλι δεν μιλάει κανείς;

Σχολιάστε