“Φονική” νεροποντή στην Αργολίδα: Πνίγηκε στα λασπόνερα μια γυναίκα στο Άργοςargos9Η έντονη κακοκαιρία στο Άργος άφησε πίσω της ένα θύμα. Νεκρή ανασύρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας μία γυναίκα από υπόγειο – εφαπτόμενο σε ακάλυπτο χώρο, όπου συγκεντρώθηκε πολύ νερό λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το τοιχίο και η άτυχη γυναίκα να πνιγεί.

Το θύμα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης άντλησης υδάτων σε σπίτι επί της οδού Χαντζή, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ηλικίας περίπου 50 ετών. Αυτήν την ώρα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων της νεκρής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα καταγόταν από τη Σερβία.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε αρκετές κλήσεις από τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, μεταξύ των οποίων η Κυπαρισσία, το Άργος, η Κόρινθο και το Κιάτο.

Στο Άργος η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε 15 περιστατικά απεγκλωβισμού ατόμων που είχαν παγιδευτεί στα οχήματά τους, από την άνοδο των υδάτων, ενώ παράλληλα επιχείρησε σε 40 αντλήσεις.

http://www.zougla.gr/greece/article/nekri-gineka-sto-argos-820659
Σχολιάστε