Φθινοπωρινά αφιερώματα από το athinorama.grPoros_nightΔύο πολύ όμορφα αφιερώματα στους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής μας, έχει πραγματοποιήσει μέσα στον Οκτώβριο το «Αθηνόραμα», μέσα από την ενότητα “Athinorama Travel”.
Την 1η Οκτωβρίου, ο συνεργάτης του athinorama.gr, Βαλσάμης Δουκάκης, αφιερώνει ένα πολύ όμορφο κείμενο στο νησί μας, με τίτλο «Πόρος κοντινός και νέο-ρετρό – Εύκολο weekend στο ξανανιωμένο νησί του Αργοσαρωνικού».
Ο συντάκτης προβάλει τον ρομαντικό και «εναλλακτικό» Πόρο, στοχεύοντας παράλληλα σε νεανικό, κυρίως, κοινό που αποζητούν τα χαρακτηριστικά ενός νέο- ρετρό προορισμού.
01. methanavolcanic spa
Δέκα μέρες αργότερα, η δημοφιλής ιστοσελίδα, με κείμενο επίσης του Βαλσάμη Δουκάκη, προβάλει τα Μέθανα ως «Μέθανα έκπληξη – Ένα low budget weekend γεμάτο αποκαλύψεις» http://www.athinorama.gr/travel/travelideas/articles.aspx?artid=1000635 .
Το αφιέρωμα εστιάζεται στις εκπλήξεις που κρύβουν τα «άγνωστα» Μέθανα και τις χαμηλές τιμές που βρίσκει ο επισκέπτης.
Και τα δύο αφιερώματα είναι πολύ όμορφα και προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τα διαχρονικά τουριστικά χαρακτηριστικά των δυο περιοχών.
Το μόνο που θα σχολιάσουμε είναι το γεγονός ότι, ενδεχομένως, θα είχαν καλύτερο αποτέλεσμα αν τα δυο αυτά υπέροχα αφιερώματα, είχαν δημοσιευτεί την άνοιξη κι όχι το φθινόπωρο.
Σχολιάστε