Φεύγει η Hellenic Seaways από τον Σαρωνικό;Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την εταιρεία Hellenic Seaways, να μεταβιβάζει όλα τα δρομολόγια στις ακτοπλοϊκές γραμμές του Σαρωνικού, στην εταιρεία SeaJet του Μάριου Ηλιόπουλου.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αγοραπωλησία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ.
Να θυμίσουμε πως μετά την αποδρομολόγηση των δύο πλοίων της Hellenic Seaways («Νεφέλη» & «Flyingcat 2») τα οποία πωλήθηκαν, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές περικοπές των δρομολογίων σε Μέθανα και Πόρο, ωστόσο, πριν από λίγες μέρες – μετά από παρέμβαση του επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ. του Δήμου Τροιζηνίας κ. Αθανασίου – η εταιρεία, έκανε ένα βήμα πίσω και τροποποίησε ξανά τα δρομολόγια, επαναφέροντας το δρομολόγιο του Σαββάτου, προς Πόρο και Μέθανα.
Το μόνο που μένει, είναι να περιμένουμε να δούμε το πότε θα αλλάξουν χέρια τα δρομολόγια και ποια θα είναι η πολιτική της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας SeaJet.
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Παν. Χατζηπέρος says:

  Πρέπει ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Σάββα ΟΛΟΙ.
  Ν’ αντιδράσουμε συγκροτημένα κι οργανωμένα, γιά να έχουμε αποτέλεσμα.

 2. χρήστος says:

  Μήπως πρέπει να σκεφτόμαστε και καμία δημοτική εταιρεία?

 3. Γιάννης says:

  τι να το κάνουμε, το Σάββατο στις 4.30 το Απόλλων έφερε καμιά εκατοστή επιβάτες, κανένα ταξί κανένα λεωφορείο καμιά βάρκα, οι άνθρωποι έψαχναν αγωνιωδώς κάποιον να τους πληροφορήσει πως θα πάνε στον προορισμό τους

 4. Πανος says:

  Παρακαλώ, γνωρίζει κανεις αν από Μάρτιο 2013 θα δραστηριοποιηθεί νέα εταιρεία που θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιά-Σουβάλα-Αγκίστρι με πλοίο ανοικτού τύπου? Ευχαριστώ

Σχολιάστε