“Φήμες” τα περί παραίτησης του καθηγητή Σπ. ΠολλάληpollalesXωρίς υπόσταση είναι η φημολογία που θέλει τον πρόεδρο της Ελληνικό Α.Ε., Σπύρο Πολλάλη να υποβάλλει την παραίτησή του.

Ενημερωμένες πηγές επισημαίνουν στο Capital.gr, ότι δεν έχει διατυπωθεί-τουλάχιστον προσώρας- επίσημο αίτημα παραίτησης στον επικεφαλής της εταιρείας που συστήθηκε με σκοπό την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι η φερομένη ως επικείμενη παραίτηση του καθηγητή Πολλάλη δεν συνδέεται με την παραίτηση του κ. Αθανασόπουλου από το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς άρχισε να διαρρέεται, προτού γίνει γνωστή η άσκηση ποινικής δίωξης στον επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης.

Ο κ. Πολλάλης, με παρεμβάσεις του, έχει διαφωνήσει με τον τρόπο αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου, γεγονός που τροφοδοτεί τη σεναριολογία για απομάκρυνσή του από την Ελληνικό Α.Ε.

Σε παλαιότερες τοποθετήσεις του, ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Harvard έχει σημειώσει ότι δεν θα προτίθετο να παραιτηθεί, καθώς μία τέτοια κίνηση θα έθετε σε κίνδυνο το εγχείρημα της αξιοποίησης του ακινήτου των 6,2 χιλιάδων στρεμμάτων.

Πηγή:www.capital.gr
Σχολιάστε