Υποψήφιος με τον Γ. Κεραμίδα ο Σάββας ΑθανασίουΟ δημοτικός σύμβουλος Σάββας Αθανασίου με δήλωση του τονίζει τα εξής: «Είναι κοινή αντίληψη ότι η περιοχή συρρικνώνεται, σε παραγωγή, σε πληθυσμό, σε θέσεις εργασίας. Η δική μου προσπάθεια από το 2011 μέχρι και σήμερα στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, περιορίσθηκε στο ρόλο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Οι απόψεις, οι προτάσεις και οι θέσεις μου,όμως, είναι διατυπωμένες και τεκμηριωμένες και, ελπίζω, ότι στο μέλλον θα αξιολογηθούν και θα αξιοποιηθούν. Ο αγώνας μου για την ανάπτυξη της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, όμως, συνεχίζεται. Συμμετείχα στις συζητήσεις για την συγκρότηση του ισχυρού πόλου και πιστεύω ότι η επιλογή του γιατρού Γιώργου Κεραμίδα, είναι η ιδανικότερη.

Θεωρώ, ότι το ηθικό του πλεονέκτημα τον καθιστά φαβορί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Καλώ, όλους τους φίλους και τις φίλες μου, να πλαισιώσουν τον συνδυασμό μας και να δώσουμε ελπίδα, κυρίως στους νέους και στις νέες, που θέλουν να ζήσουν σε αυτό τον ευλογημένο τόπο».
Σχολιάστε