Υποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων ξανά ο Γ. Σαμπάνης;sampanisΥποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, θα είναι και πάλι, στις εκλογές του Μαΐου ο Δήμαρχος Τροιζηνίας κ. Γιάννης Σαμπάνης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων, ο κ. Σαμπάνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του σε σύσκεψη που είχε με τους δημοτικούς του συμβούλους.

Η είδηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε έκπληξη στους συμβούλους του κ. Σαμπάνη, καθώς ανατρέπει το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων. Να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους οι κ.κ. Αθανασίου, Δαρσινός και Καραγιάννης.

Εκτός λοιπόν από την επίσημη ανακοίνωση  του κ. Σαμπάνη, αναμένουμε και τις αντιδράσεις των υπολοίπων υποψηφίων.
Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης says:

  Πολύ σωστά λέει η Ζωγράφου:

  “Οι μάζες φοβούνται τη λευτεριά. Απεγνωσμένα ψάχνουν (όταν όλα έχουν καταρρεύσει) για έναν καινούργιο θεό ή τον εκπρόσωπό του που θα τους την στερήσει, αλλά που στην πραγματικότητα θα τις απαλλάξει από την ευθύνη του εαυτού τους.

  …………………

  Πόσες φορές βρέθηκε ο άνθρωπος κοντά στην υποψία ότι δεν είναι οι θεοί που πρέπει ν αλλάξουν αλλά το σύστημα?

  …………………

  Μία κοινή πίστη σώζει πάντα τις μάζες από την ανυπόφορη μοναξιά του ατόμου. Αλλά όσο δύσκολο είναι να τις ενώσεις κάτω από μια καινούργια προοδευτική ιδέα, τόσο εύκολο είναι να τις συνδέσεις μ ένα κοινό μίσος. Εναντίον ποιανού? Μα η μετριότητα βλέπει γύρω της τόσους εχθρούς! Γι αυτό η μάζα είναι πρόθυμη να υποστηρίξει μια θεότητα ή μια εξουσία που υπόσχεται το διωγμό της αδικίας και την αποκατάσταση της ισότητας. Το κακό είναι πως δεν ελέγχει ποιος της τα υπόσχεται όλα τούτα. Της αρκεί η πλάνη πως οι πάντες θα ισοπεδωθούν στο ανάστημα της δικής της μετριότητας. Και πως και οι άλλοι θα στερηθούν εκείνο που η ίδια φοβάται: την ελευθερία να ψηλώσουν.

  ……………….

  Οι μάζες εκπαιδευμένες να είναι άτολμες & δορυφορικές, καθηλώνονται ανίκανες και ν’ αντικρίσουν ακόμα το κενό. Ειδικά διαμορφωμένες έτσι, περιμένουν, προσφέροντας με την ανημποριά τους, το πρόσχημα. Αυτή είναι η στιγμή του καπάτσου ή αλλιώς του ηγέτη. Όταν οι παλιοί θεοί αποσύρονται, οι θρόνοι αναζητούν διάδοχο. Και μ ένα καλό χειρισμό ή δίχως καν χειρισμό, σχεδόν κάθε άχρηστο σακί κόκαλα μπορεί ν αναρριχηθεί στην άδεια θέση!…”

  Συμφωνώ σε όλα μαζί της!

 2. mariam says:

  Ορισμός:
  Η κωλοτούμπα είναι ένα αειθαλές φυτό που φύεται κατ’ αποκλειστικότητα στον ελλαδικό χώρο.
  Συναντάται κυρίως στην πολιτική, αλλά και σε άλλους κλειστούς χώρους, όπως ομάδες, συντεχνίες και συνδικάτα. Πολύ συχνή είναι επίσης η εμφάνιση της στις διαπροσωπικές σχέσεις. Φημίζεται για τις αναρριχητικές της ικανότητες και την ιδιότητά της να παραλλάσσεται βάσει των εκάστοτε συνθηκών και συγκυριών. Όταν συναντήσει το κατάλληλο υποστήριγμα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στην ιεραρχία, καθώς αν και ευκόλως αντιληπτή, ακόμα και δια γυμνού οφθαλμού, βρίσκει πάντα τρόπο να περνά απαρατήρητη, κλέβοντας τις εντυπώσεις!!

 3. Γιάννης Γκούμας says:

  Εντάξυ ρε παίδες μη βαράτε άλλο. Δημοκρατία έχουμε και ας βάλει υποψηφιότητα όποιος θέλει (Έλλην υποίκοος πάντα, μην παρεξηγηθούμε!).
  Ας πάρει και μια φορά ο λαός την ευθύνη στις πλάτες του και να κρίνει από μόνος του το συμφέρον του. Τόσο…..μα τόσο ανεύθυνοι νομίζετε ότι είναι;….. Έχουμε ένα μήνα ακόμα. Ας παρατήσουμε λίγο τα ποδόσφαιρα στα καφενεία και να συζητήσουμε το μέλλον μας μια φορά.
  Όχι τίποτα άλλο, μην πληρώνουν και κερατιάτικα NOVA τα καταστήματα.

 4. antonis karathanasis says:

  ασ φανει επιτελους οτι μπορει ο κοσμοσ να ειναι αμορφοτος η και μορφομενος αλλα δεν ειναι χαζος να ανεχετε την κοροιδια.απο τη μια ο σπυριδονασ και απο την αλλη ο σαμπανης .αυτοι θα πεθανουν δημαρχοι μαζι με τουσ τοπουσ που διοικουναι.Ξυπναμε και μαυριζουμε για να παμε μπροστα.Οι δυό δημοι εχουν κοινα συφεροντα και δεν εχουν περιθωρια για πισογυρισματα.Θα βαλουμε τελοσ στο μπρος πισω μια και καλη το μαη.Ξυπναμε και παμε μπροστα τοσο απλο ειναι και στο χερι μασ.
  σσ. συγγνωμη για την ορθογραφια μου….

 5. anonimos says:

  Τι έγινε Αντιδήμαρχε Δαρσινέ ???? Σε άδειασε ο κολλητός σου ????

Σχολιάστε