Υποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων ο Σπύρος Χ. ΠολλάληςΜε επίσημη ανακοίνωση του ο Υποναύαρχος (ε.α) Πολεμικού Ναυτικού κ. Σπύρος Χ. Πολλάλης, ανακοινώνει σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2018, την υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων. 

Η ανακοίνωση του κ. Πολλάλη έχει ως εξής:

 

“Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η    Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Τ Η Τ Α Σ
για τον Δήμο ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.
Με σεβασμό και απόλυτη προσήλωση στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την δύναμη της τοπικής κοινωνίας, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Στην απόφασή μου αυτή οδηγήθηκα με πλήρη συναίσθηση ευθύνης και γνώση της σκληρής δουλειάς και της αδιάκοπης προσπάθειας που απαιτείται.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών και προβολής. Αντίθετα, είναι χώρος διαρκούς έντιμου αγώνα με κριτήριο την προσφορά στο συνάνθρωπο και τον τόπο μας που όλοι αγαπάμε.
Είμαι αποφασισμένος, μαζί με όλους εσάς, να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο και να δημιουργήσουμε έναν βιώσιμο και ποιοτικά αναβαθμισμένο Δήμο, έξω και πάνω από κομματικές ταυτότητες και στείρες προκαταλήψεις.
Καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου μας να μετατραπούν από παρατηρητές και κριτές σε ενεργούς πολίτες. Ενωμένοι να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας κρατούν στάσιμους και αδρανείς.
Δεν θέλουμε και δεν αντέχουμε άλλες χαμένες ευκαιρίες.
Η Δημοτική Αρχή πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι το αντίθετο.
Κατά συνέπεια, πρωταρχικός μας στόχος είναι όχι απλώς η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και της Παροχής Υπηρεσιών γενικότερα, αλλά κυρίως η εξασφάλιση πραγματικής ποιότητας στην ζωή μας, κάτι που αναμφίβολα μέχρι τώρα δεν το έχουμε απολαύσει.

Με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε Τοπικής μας Κοινωνίας ξεχωριστά, στην ποικιλομορφία του φυσικού μας περιβάλλοντος και στο πλούσιο ιστορικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό απόθεμα του τόπου μας,
μπορούμε να πετύχουμε την ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής μας.
Μέσα από συγκεκριμένη αναπτυξιακή στρατηγική, την οποία αναλυτικά θα περιγράψουμε στο πρόγραμμά μας, έχουμε τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε ένα νέο αύριο.
Αυτό είναι το όραμά μας και σε καμιά περίπτωση δεν το θέτουμε υπό διαπραγμάτευση.
Με απόλυτη διαφάνεια, διαρκή έλεγχο των πεπραγμένων μας, καινοτόμες ιδέες και μακριά από ιδιωτικά ή ιδιοτελή συμφέροντα, καλώ όλες και όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να εξασφαλίσουμε τη ζωή και το μέλλον που μας ανήκει.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να αναφερθώ σε μια μεστή φράση που διατυπώθηκε πριν από πολλούς αιώνες και την οποία -κατά την γνώμη μου- πρέπει όλοι να σκεφθούμε υπεύθυνα και σοβαρά.
«Μελέτησε το παρελθόν αν θες να ορίσεις το μέλλον».
Με αυτές τις σκέψεις ως γνώμονα, αποφάσισα να διεκδικήσω την θέση του Δημάρχου, θέση ευθύνης και προσφοράς στο σύνολο των πολιτών του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς
Σπύρος Χρήστου Πολλάλης
Υποψήφιος Δήμαρχος”

 
Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιώργος Κωστελένος says:

  Εγγάρδιες ευχές για πολλές επιτυχίες στο Δήμο, τις οποίες θεωρώ δεδομένες, και ό,τι ποθητό.

 2. Αθανάσιος says:

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κ.ΠΟΛΛΑΛΗ !!!
  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΈΘΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!

 3. Τάσος Γκούμας says:

  Γιώργο, βοήθησέ με λίγο.
  Γιατί τις θεωρείς δεδομένες;
  Και το ποθητό, νάναι οποιοδήποτε;

 4. Παναγιώτης Κ. says:

  Πρέπει να τελειώνουμε με τις παθογένειες ενός κλειστού συστήματος εξουσίας που λόγω της αδιαφορίας του, αν μη τι άλλο, έχει οδηγήσει το Δήμο μας εκεί που παρακάτω δεν πάει.
  ΑΞΙΖΟΥΜΕ καλύτερη τύχη.
  Καλή δύναμη Σπύρο!!!
  Καλη επιτυχια!

 5. Christos says:

  Το ποιόν του είναι γνωστό, οι δυνατότητες του γνωστές…εγω αυτό που μπορω να ευχηθω τόσο στον ίδιο , όσο και στους ανθρώπους που είναι μαζί του, είναι να είναι γερός να σχεδιάσει και να υλοποιήσει “έργα ” για το καλό του Δήμου. Του εύχομαι σύμπνοια και αγάπη με τους  συμβούλους του, μακριά απο φατρίες….
  ΕΥΓΕ!!!

 6. Δημότης says:

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΎΡΟΥ ΠΟΛΛΑΛΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΡΡΕΑΣΤΟΣ!

 7. Vasilis Papandris says:

  Είναι η 2η υποψηφιοτητα για τον Δήμο Τροιζηνίας Μεθάνων.Για την πρώτη του νυν δεν έχω να σχολιάσω τίποτα…τίποτα θετικό.Μου αρκεί το μπάχαλο που κυριαρχεί στο συνδυασμό του και ο υπό διαλυση δημος.
  Καλό θα είναι να αποχωρήσει.
  Για τον κ. Πολλαλη θα πω όμως.Βασικά θα δώσω συμβουλες.Μακρυά από ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν…Στεγη…αυτούς που ειναι οι μονιμοι δημοτικοι συμβουλοι, με ή χωρίς αρμοδιότητες κατά καιρους αυτοι είναι οι γνωστοι καρεκλοκενταυροι αυτοί που ζουν και αναπνεουν μόνο σαν πάρουν πάλι την καρέκλα τους. Αυτούς να προσέχετε αγαπητέ. Και να προσεχετε και να αποφευγετε και τους άλλους…. αυτους που ακουγετε τελευταια…..που ψάχνουν ένα υποχοίριο θύμα για να ηγηθει για να μην χάσουν πάλι τις καρεκλες…
  Δυστυχώς αλλά όσοι εξ αυτών υπερασπίζονται τα άτομα αυτα ειναι αυτοί που έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτούς αργότερα. Εγω ευτυχως για μενα δεν εχω αναγκη κανεναν απο όλους αυτους. Ο δήμος μας θέλει ανθρώπους που να αγαπούν αυτόν τον τόπο και θέλουν να τον δουν να αλλάζει προς το καλύτερο και να βγει επιτέλους από την μειζέρια που μας έχει εγκλωβίσει.
  Αν πετύχετε αυτό να ξέρετε οτι θα έχετε την ευχή όλων μας και την στήριξη μας για χρόνια.Έχω βγάλει την άποψή μου για σας , για τους άλλους και για τον νυν. Ο καιρός θα δειξει ποιος αγαπά τον τόπο μας!! Ποιος θέλει να αλλάξει προς το καλύτερο. Ποιος το κανει για συμφέρον.
  Σας ευχομαι Καλό αγώνα με αξιοπρέπεια!!!

 8. Δημήτρης Σιμος says:

  Αγαπητέ Σπύρο ως πρώην επιτηρητές σου (ΣΝΔ)και καθηγητής σου και μετά συνάδελφος και γνωρίζοντας την επαγγελματική σου αρτιότητα εύχομαι σε εσένα και στο επιτελείο σου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα που ξεκίνησες για το καλό του τόπου

 9. Ηλίας Κρικωνας says:

  Η τελευταία πενταετία ήταν τραγωδία.Το απόλυτο μπαχαλο.
  Η δημοκρατία απούσα.
  Ο δήμος έχει έλλειψη δημοκρατίας πειθαρχίας και οράματος.
  Ο κύριος Πολλαλης είναι ο καταλληλότερος και του εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη!

Σχολιάστε