Υπογραφές κατά του μνημονίου συλλέγει το ΚΚΕΣε εξέλιξη είναι η συλλογή υπογραφών, με πρωτοβουλία του ΚΚΕ, για την κατάργηση των μνημονίων.
Όπως αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του: «Μεγάλη είναι η συμμετοχή στη διαδικτυακή συλλογή υπογραφών υπέρ της κατάργησης των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων και στήριξης της σχετικής πρότασης νόμου του ΚΚΕ. Εξαιρετικά μεγάλη είναι η συμμετοχή μαζικών φορέων με ψηφίσματα στήριξης της πρότασης νόμου, που ήδη έχουν φτάσει τους 147, ανάμεσά τους Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Σωματεία, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Επιστημονικοί Σύλλογοι και Δημοτικά Συμβούλια. Η συλλογή υπογραφών ξεκίνησε την Δευτέρα 8 Οκτώβρη στο διαδίκτυο με πρωτοβουλία του ΚΚΕ στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr.

Συμμετοχή στη συλλογή υπογραφών έχει κάθε ένας και κάθε μια που θέλει να προσθέσει τη φωνή του για να ακουστεί δυνατά μέσα και έξω από τη Βουλή η λαϊκή απαίτηση για κατάργηση των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων, καθένας και καθεμιά που θέλει να ενθαρρύνει, να δώσει ώθηση στη λαϊκή οργάνωση και αντεπίθεση μπροστά στο νέο κύμα ολέθριων μέτρων που φέρνουν κυβέρνηση – ΕΕ».
Σχολιάστε