Τροιζηνιακός: Αθλητής μπάσκετ στις προεπιλογές της Εθνικής ΕλλάδοςΣημαντική διάκριση για αθλητή της ομάδας μπάσκετ του Τροιζηνιακού, καθώς ο 15χρονος αθλητής Αναστάσιος Χριστοδούλου κλήθηκε στο τμήμα προεπιλογής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Χρυσανθόπουλο.

 

Ακολουθεί η ενημέρωση από τον πρόεδρου του Α.Σ. Τροιζηνιακού Τάσο Μούγιο:

 

“Την  17-03-2022  είχαμε την τιμή για πρώτη φορά να είναι κοντά μας ο ομοσπονδιακός προπονητής της καλαθοσφαίρισης Κος Ιωάννης Χρυσανθόπουλος, να παρακολουθήσει όλη την προπόνηση των νεαρών αθλητών μας έτσι ώστε να προτείνει κάποιον αθλητή ή αθλητές μας για την συμμετοχή τους στα τμήματα    προεπιλογής που αφορά την Εθνική ομάδα. Ο Κος Χρυσανθόπουλος με την παρουσία του επιβεβαίωσε την πολύ καλή πρόθεση της νέας διοίκησης καλαθοσφαίρισης που αφορά την ανάπτυξη του αθλήματος βασισμένη σε νέα πρότυπα,  καθώς και την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται σε τελείως διαφορετικό επίπεδο  σε σχέση με το παρελθόν, σχετικά με την ανίχνευση ταλέντων και προώθηση αυτών στις Εθνικές ομάδες.

Παρακολουθώντας λοιπόν όλο το πρωτάθλημα διαπίστωσε ότι τα νεαρά παιδιά μας προσπάθησαν, συμμετείχαν  και ανταποκρίθηκαν σε αρκετά υψηλό επίπεδο με αντιπάλους στην πραγματικότητα άντρες. Η σημερινή σημαντική παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή είχε ως αποτέλεσμα και είμαστε υπερήφανοι για αυτό, αρχικά να καλέσει στο τμήμα  προεπιλογής της Εθνικής ομάδας τον νεαρό αθλητή μας γεννημένος (2007) Χριστοδούλου Αναστάσιο του Χρήστου καθώς επίσης και την προσδοκία για την κλήση ακόμα 3-4 νεαρών αθλητών μας σε επόμενη παρουσία του στην περιοχή μας περίπου τον Μάιο.
Όλα τα παραπάνω έρχονται ως επιβράβευση του κόπου, της επιμονής, της αγάπης και των προσπαθειών αφενός των προπονητών μας Παναγιωτόπουλου Παναγιώτη και Χρονάκη Πέτρου, αφετέρου όλων των αθλητών μας Μικρών και Μεγάλων στο να στηριχθεί όλη αυτή η προσπάθεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους είναι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια  και στον καθένα ξεχωριστά (γονείς, χορηγούς, γιατρούς, διοίκηση κτλ).
Καλούμε με ανοικτή πρόσκληση οποιοδήποτε παιδί θέλει να δοκιμάσει και γιατί όχι να ονειρευτεί την οποία διάκριση, με γνώμονα πάνω από όλα τον αθλητισμό, να έρθει κοντά μας σε αυτή την υπέροχη οικογένεια. Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα η οικογένεια  του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ θα μεγαλώσει τόσο που θα χαρούμε όλοι μαζί ακόμα περισσότερες διακρίσεις.

Εκ του ΔΣ του ΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ
Ο Προεδρος
Μούγιος Αναστάσιος”
Σχολιάστε