Τροιζηνία: Νέο περιστατικό bullying μαθητή στον Γαλατά με συλλήψεις από την αστυνομία


Μετά την υπόθεση bullying και εκβιασμού 13χρονου μαθητή που αποκάλυψε εχθές το SM, σήμερα αποκαλύπτεται νέο κρούσμα bullying στον Γαλατά Τροιζηνίας, το οποίο κατέληξε σε συλλήψεις από το Α.Τ. Τροιζηνίας.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή, το μεσημέρι μετά το σχολείο, παρέες νεαρών μαθητών Γυμνασίου καθόντουσαν στην παιδική χαρά του Γαλατά. Ξαφνικά και χωρίς προφανή αιτία μαθητής της Γ’ τάξης πλησίασε έναν άλλο μαθητή της Β’ και του έσβησε ένα τσιγάρο που κρατούσε στο μπράτσο του.
Το γεγονός καταγγέλθηκε από τον μαθητή και τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας, όπου μετά από έρευνες  ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθησαν και οι γονείς του, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.
Ας ελπίσουμε ότι οι δύο υποθέσεις που έχουν αποκαλυφθεί θα ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία και να μην επαναληφθούν. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι αστυνομικές  αρχές της περιοχής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες στα φαινόμενα που καταγγέλλονται και στις δύο περιπτώσεις έχουν δράσει άμεσα και με τη δέουσα σοβαρότητα και λεπτότητα που απαίτησαν οι περιστάσεις.Σχολιάστε