Τρεις ταμπέλες για την ανάδειξη καταστημάτων και υπηρεσιών στο εσωτερικό του οικισμούΤρεις καλαίσθητες ενημερωτικές ταμπέλες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Πόρου, σε σημεία της παραλίας της Σφαρίας, η οποίες ενημερώνουν τους πεζούς για τα καταστήματα και τις υπηρεσίες που υπάρχουν στο εσωτερικό του παραδοσιακού οικισμού.

Η πρώτη ταμπέλα έχει τοποθετηθεί απέναντι από την γκαλερί Citronne και ενημερώνει τους πεζούς για τα καταστήματα του Αγίου Γεωργίου, μέσω της κλίμακας Σεφέρη.

Η δεύτερη έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Ηρώων, απέναντι από το cafe Clock, ενημερώνοντας για το παραδοσιακό σοκάκι της οδού Ερμού, πίσω από την δημοτική αγορά.

Η τρίτη ταμπέλα έχει τοποθετηθεί στην κατάληξη της οδού Μητροπόλεως, απέναντι από την ταβέρνα “Όασις” ενημερώνοντας για τα καταστήματα της οδού Μητροπόλεως και του Αγίου Γεωργίου.

 

Σε ανάρτηση του, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, αναφέρει:

 

“Μια υπόσχεση που είχαμε δώσει στους επιχειρηματίες του εσωτερικού του Οικισμού και της οδού Ερμού (στενό πίσω από την Δημοτική Αγορά) εκπληρώθηκε σήμερα. Με αρκετή καθυστέρηση είναι αλήθεια, αλλά υπήρχαν αρκετές δυσκολίες που ίσως δεν είναι τόσο προφανείς.
Σημασία έχει ότι από σήμερα τρεις καλαίσθητες ταμπέλες ενημερώνουν τους πεζούς στο λιμάνι για τα καταστήματα και τις Υπηρεσίες που «κρύβονται» πίσω από την όμορφη παραλία του Πόρου σε έναν πανέμορφο παραδοσιακό Οικισμό τον οποίο αξίζει να εξερευνήσουν όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει.”Σχολιάστε