Τρεις κι ο… κούκος στη Γενική Συνέλευση του Ε.Ε.Σ.Π.Απογοητευτική ήταν η συμμετοχή των επαγγελματιών του Πόρου, στη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 14 Απριλίου.

Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, λιγότεροι από 10 επαγγελματίες προσήλθαν στο κτήριο Συγγρού την Κυριακή το μεσημέρι, γεγονός που είχε ως συνέπεια να αναβληθεί η συνέλευση, καθώς δεν υπήρξε η απαραίτητη απαρτία.

Όπως ήταν φυσικό, απογοητευτική αυτή εικόνα, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους επαγγελματίες που την αντίκρισαν.

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό του Συλλόγου, γίνονται 3 διαδοχικές συνεδριάσεις με μεσοδιάστημα μιας εβδομάδας, την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Την πρώτη φορά χρειάζεται το 50%+1 των μελών την δεύτερη το 25%+1 και την τρίτη όσοι προσέλθουν.

Συνεπώς, όπως ορίζει ο νόμος, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή των Βαΐων (ώρα 16:00 στο κτήριο Συγγρού) και δεν υπάρξει και τότε απαρτία, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Πάσχα (!) με όσους επαγγελματίες προσέλθουν.
Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. nikolis says:

  Εάν τους είχε πει ότι θα παγαίνανε εκδρομή θα τους είχε μαζέψει εύκολα χαχαχα

 2. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Πώς τα λέτε έτσι ρε παιδιά! Απορώ ακόμα κι εγώ, δηλαδή!
  Λες και δεν έχουμε ασχοληθεί με συνδικαλισμό και σωματεία.
  Έτσι δεν γίνεται πάντα; Ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη έχει ποτέ
  απαρτία. Πάντα την τρίτη- με όσους παρόντες- ολοκληρώνεται η Γενική Συνέλευση, και τότε μαζεύονται όσο μπορούν πιο πολλοί.
  Τι αδικία! Και μετά μιλάμε για … fake news!.
  Τι να πω κι εγώ όταν βλέπω να κατατίθεται στεφάνι στον Ιωάννη Καποδίστρια από Βουλευτή, κακοντυμένη και αχτένιστη- μπορεί και άλουστη- και να μην είναι κανείς Ποριώτης εκεί. Και πίσω από την Κυρία στη φωτογραφία, μόνο παρκαρισμένα ΙΧ. Εγώ στενοχωρήθηκα με αυτό το θέαμα, και λυπήθηκα και την Κυρία βουλευτίνα. Δεν χάρηκα καθόλου.
  Άντε, όλοι οι Ποριώτες μαζί με ευγενή άμιλλα, μπορούμε. Ειρήνη υμίν.
  Καλό Πάσχα.
  ΑΑ

 3. Μπάμπης Κανατσίδης says:

  Που ακριβώς εντοπίζεις τα fake news στην παραπάνω ανάρτηση φίλε Άρι;

 4. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Γεια σου φίλε μου, Μπάμπη,
  Δεν είπα ότι εγώ εντοπίζω fake news. Εννοώ ότι ενώ όλοι μιλάμε πια για fake news, (ξεχάσαμε και τη γλώσσα μας) τελικά παρουσιάζουμε μια εικόνα που δεν χρειάζεται, εκτός αν έχουμε κάποιο λόγο. Ξέρεις πόσες φωτογραφίες έχεις βάλει σε υποτιθέμενες συγκεντρώσεις…περιωπής, και ήταν τρεις κι ο κούκος; Δεν σου είπα κάτι. Δεν χρειαζότανε να το τονίσουμε. Αν ήμουν εγώ ο φωτογράφος και ο αρμόδιος δεν θα τις έβαζα.
  Και αλήθεια, ρε Μπάμπη, είναι είδηση αυτή; Ότι στην πρώτη ημερομηνία δεν υπήρξε απαρτία. Προχτές είχαμε Γενική συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας. Ήταν η τρίτη, μέ όσους παρόντες. Στην 1η και τη 2η ήταν παρόντες μόνο το ΔΣ, ως έδει. Υπογράψανε και φύγανε. Στην τρίτη κατεβήκαμε πάνω από 3000 μέλη, και από τις 9.30 πμ. είχε νυχτώσει, όταν φύγαμε. Εγώ έφτασα σπίτι μου στις 8.30μμ.
  Φίλε μου Μπάμπη, η διαφωνία είναι δημιουργία, αλλά σε παρακαλώ να μου απαντήσεις, γιατί από το σχόλιό μου στάθηκες μόνο στην ξένη έκφραση “fake news”, και όχι στη βιβλική “Ειρήνη υμίν”; Δεν το πρόσεξες;
  Άντε, να δεχτώ ότι δεν είναι fake. Μα μήπως είναι …news, και μάλιστα ενός – κατά την γνώμη μου- αξιοπρόσεκτου από πάσης πλευράς ιστότοπου, όπως είναι το υπό την δική σου άριστη διαχείριση και επιμέλεια “Porosnews”;
  Προς άρση παρεξήγησης να σου διευκρινίσω ότι το μόνο που με απασχολεί για τον Πόρο είναι η πρόθεση “συν”, που τη θεωρώ μια πολύ καλή…πρόθεση.
  Και εν κατακλείδι στενοχωριέμαι που κάποιοι αξιωματούχοι – σε κάθε κλίμακα- που έχουν όλα τα εχέγγυα και τα προσόντα και την άνεση και τις επικρατούσες συνθήκες με το μέρος τους, δεν έχουν τη φιλοδοξία – ή την έμπνευση- μιας υγιούς υστεροφημίας που θα κάνει όλον τον κόσμο να λέει και τώρα και πάντα, και η σημερινή, αλλά και οι άλλες γενιές: Αυτός ήταν ο καλύτερος, σωστότερος, δικαιότερος, δημοφιλέστερος άνθρωπος που πέρασε από τον Πόρο (Απλό παράδειγμα είναι αυτό). Δεν είναι κρίμα να μην υπάρχει ευγενής άμιλλα, αλλά αθέμιτος ανταγωνισμός; Κι αν δεν βοηθήσουν σε αυτό οι νέοι ποιοι θα το κάνουν;
  <<>>
  Κλείνω: Θες να σου πω πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια; Δούλεψα πέντε χρόνια στην Εθνική τράπεζα και μετά διέκοψα για τη θητεία μου στο Ναυτικό. Από το σπίτι μου στο γραφείο, “κάθε πρωί που κίναγα να πάω στη δουλειά”, έκανα μισή ώρα να φτάσω και πάντα αργούσα 5-10 λεπτά, κι όταν έμπαινα μέσα ο δ/ντης κοίταζε επιδεικτικά το ρολόι του τοίχου. Ξέρεις γιατί αργούσα; Από τις … καλημέρες στο δρόμο. Κι αργότερα όταν ερχόμουν επισκέπτης στον Πόρο, από το καράβι μέχρι τη Μπρίνια που μένει ο αδελφός μου, μιάμιση ώρα. Ξέρεις από τι; Από τις χαιρετούρες. Και τώρα οι μισοί Ποριώτες δεν μιλούνται με τους άλλους μισούς. Κι εμείς δεν βοηθάμε, σ’ αυτό. Βοηθάμε;
  Να έχεις υγεία προσωπική και οικογεινειακή
  Εγκάρδια
  Άρις
  arimari@otenet.gr
  ΥΓ Έχεις να πεις κάτι γι αυτό το “χαχαχα”, του συμπατριώτη μας Nikolis; Το θεωρείς έξυπνη ατάκα;
  Μήπως πρέπει να γράψουμε κάτι και για την Παναγία των Παρισίων; Φαντάζομαι έχεις πάει.

 5. Κύριε Αντάνη,
  μήπως δεν προσέξατε καλά την φωτογραφία και η κυρία βουλευτής εκτός από κακοντυμένη και αχτένιστη -μπορεί και άλουστη-, είχε και πιτυρίδα -μπορεί και ψείρες;

  Και, τελικώς, πόσος κιτρινισμός χωράει σε ένα σχόλιο;

  υ.γ.
  —-ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says: Αν ήμουν εγώ ο φωτογράφος και ο αρμόδιος δεν θα τις έβαζα.—–

  Μόνο που κανείς δεν σας ρώτησε, και κανέναν δεν πρέπει να ενδιαφέρει, τι ΘΑ κάνατε ΑΝ ήσασταν ο φωτογράφος, ο αρμόδιος, ο δήμαρχος, ο πρωθυπουργός, ο πλανητάρχης, όπως δεν ενδιαφέρει κανέναν τι ΘΑ έκανε η γιαγιά μου ΑΝ είχε τροχούλια.

  Παίρνω δε το ρίσκο να υποθέσω πως ούτε και ο εκδότης του porosnews.gr ενδιαφέρεται να μάθει για το τι ΘΑ δημοσιεύατε ΑΝ διατηρούσατε έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο. Eίναι εξαιρετικά αγενές να υποδεικνύετε σε έναν εκδότη που φιλοξενεί δημιουργήματά σας, τρόπους λειτουργίας του χώρου του, όταν μάλιστα είστε και άσχετος με το αντικείμενό του. Με πλάγιο τρόπο -ευθέως λέω εγώ- προσπαθήσατε να συνδέσετε με fake news μία ακριβή περιγραφή της Γ.Σ. ενός μεγάλου τοπικού συλλόγου, και τρέξατε να το μαζέψετε όταν σας έκανε συγκεκριμένη ερώτηση στην οποία πάλι δεν απαντήσατε κατά την προσφιλή σας μέθοδο, και συνεχίσατε το ευγενές σπορ “μπάλα στην εξέδρα”, στο οποίο είστε πρωταθλητής.

 6. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Σας είχα απαντήσει ανάλογα, αλλά το μετάνιωσα. Αλλά έχω κρατήσει το κείμενο, δια παν μελλοντικό ενδεχόμενο.
  Κυρία μου, αφού βλέπετε ότι σας περιφρονώ, γιατί επιμένετε να ασχολείσθε μαζί μου; Έκανα λάθος στην κρίση μου κάποτε για σας, όπως και για πολλούς άλλους. Αλλά δεν θα καταφέρετε να με παρασύσετε στο βόθρο των λεγομένων σας, που τα έχω διαβάσει και σε άλλους ιστότοπους με άλλους συνομιλητές σας.
  Παρεξηγείτε ακόμα και την ευπρέπειά μου, την καλοσύνη και το χιούμορ-που σας λείπει παντελώς. Δεν μπορώ να σας βοηθήσω, να βρείτε, σώνει και καλά, ανθρώπους να συμπεριφέρονται όπως εσείς. Βρείτε κάποιον ειδικό. Προσωπικά με κάθε ειλικρίνεια εύχομαι και προσεύχομαι να σας έχει ο Χριστός καλά, έν όψει και του Πάσχα, διότι τελικά μπορεί και να μη φταίτε εσείς για την “ξινίλα” σας.
  Σας παρακαλώ μην αναφερθείτε πάλι στο όνομά μου. Αυτή τη χάρη σας ζητώ μόνο. Ως αντίδωρο για το Πάσχα.
  Σας ευχαριστώ πολύ
  Όχι χωρίς υπόληψη
  Άρις Αντάνης

 7. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Κατόπιν τηλεφωνικής υπόδειξης του φίλου και ανγνώστη του Porosnews, καθηγητή, συγγραφέα, Ποριώτη, Κου Τάκη Ανδρέου, ανακαλώ και παρακαλώ να διαγραφούν από το σχόλιό μου οι λέξεις “βόθρος” και “ξινίλα”. Με την ευκαιρία, επιπρόσθετα διαγράφω κι εγώ κάποιες φράσεις, που δεν με εκφράζουν, γενικά, και ζητώ συγγνώμη.
  Θα παρακαλούσα τον Κο Κανατσίδη, με τα τεχνικά μέσα που διαθέτει, να εξαφανίσει αν είναι δυνατόν, όλο το προηγούμενο σχόλιο- απάντηση στην Κυρία, και να το αντικαταστήσει με το ακόλουθο:
  “Σε απάντηση του σχολίου σας, δεν αποκλείω την πιθανότητα να έχετε δίκιο. Με κάθε ειλικρίνεια εύχομαι και προσεύχομαι να σας έχει ο Χριστός πάντα καλά, έν όψει και του Πάσχα.Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, Ανάσταση και Πάσχα 2019».Σας αφιερώνω και λίγους στίχους μου, μια και οι στίχοι γράφονται συνήθως σε στιγμές αυτοσυγκέντρωσης και αυτοελέγχου.
  Σας ευχαριστώ πολύ
  Με υπόληψη
  Άρις Αντάνης
  Συνημμένο: 1

  «Πλάγιος Πρώτος»

  Σ’ ευχαριστώ, θεάνθρωπε
  που μ’ άφησες να ζήσω
  κι εφέτος τ’ Άγια Πάθη Σου
  να ρθω να προσκυνήσω.

  Ποτάμι ρέει το δάκρυ μου
  μέσα από την ψυχή μου,
  μη μ’ αρνηθείς, Φιλάνθρωπε,
  κι άκου την προσευχή μου.

  Αν και δεν είμαι άξιος
  να Σου φιλώ τα πόδια,
  συγχώρα μου τα κρίματα
  και γκρέμισε τα εμπόδια,

  σθένος, να βρω, και θάρρητα,
  να νιώσω καλοσύνη,
  πως η κακία πέτρωσε
  και βάρος μου έχει γίνει.

  Η Άκρα Σου Ταπείνωση
  παράδειγμα κι αξία
  να διώξει από τη σκέψη μου
  τη ματαιοδοξία.

  Την ένδοξή Σου Ανάσταση
  υμνώ σε ήχο πλάγιο
  και Σου ζητώ μη μου στερείς
  το Πνεύμα Σου το Άγιο.

  Να συγχωρνάω βόηθα με,
  να μη μισώ κανένα,
  πρώτα τον κόσμο ν’ αγαπώ
  και ύστερα κι εμένα. [] (Άρις Αντάνης)

 8. Παναγιώτης Γ. Ανδρέου says:

  Καλημέρα.

  Προσπαθώ, μέρες τώρα, να στείλω ένα κείμενο. Λόγω άγνοιας στα διαδικαστικά της ιστοσελίδας δεν τα καταφέρνω. Θα επιχειρήσω, λοιπόν, να στείλω τμηματικά το γραπτό μου.

  Ξεκινώ από το τελευταίο σχόλιο του φίλου Άρι. Αν είχα στείλει επιτυχώς το σχόλιό μου θα διαβάζαμε όλοι το σκεπτικό, το οποίο του ανέπτυξα τηλεφωνικά ( ο ίδιος λέει ότι του υπέδειξα). Χωρίς πρόθεση υποδείξεων, αλλά επειδή υποστηρίζω και ακολουθώ την άποψη ότι ένας δημόσιος διάλογος ωφελείται, όταν αποφεύγει εκφράσεις ακραίες, ειρωνείες, φανατισμούς και αφορισμούς.

 9. Παναγιώτης Γ. Ανδρέου says:

  Με πρόθεση να συνεισφέρω στην υλοποίηση αυτού του διαλόγου και ακριβώς επειδή γίνεται επώνυμα, καταγράφω τα εξής:
  1) Έχω την εντύπωση ότι ο τίτλος διατυπώνει πιο πολύ σχόλιο παρά είδηση. Δεν θέλω, το τονίζω, να υποδείξω πώς θα κάνει ο συντάκτης του άρθρου τη δουλειά του, αλλά θα έβλεπα πιο ουδέτερο και περισσότερο δεοντολογικό να υπήρχε ο τίτλος: “Χωρίς απαρτία η Γ.Σ. του Ε.Ε.Σ.Π”.

  Αυτό, βέβαια, που παραξενεύει και καλώς τονίζεται στο άρθρο, είναι η ημερομηνία της 3ης Γ.Σ. Εφόσον καταλήγει να γίνει την Κυριακή του Πάσχα, έχω την εντύπωση ότι το Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ.Π. να δώσει λύση, γιατί από τα πράγματα εκείνη την ημέρα θα είναι παρών … μόνο ο κούκος.

 10. Παναγιώτης Γ. Ανδρέου says:

  (Διόρθωση: … έχω την εντύπωση ότι … χρειάζεται να δώσει λύση ή εξηγήσεις).

  Χαίρομαι, επειδή μέσα από την POROSNEWS πραγματοποιείται ένας ουσιαστικός δημόσιος διάλογος. Αν, μάλιστα, περιοριστούμε στα πλαίσια που ορίζουν τον διάλογο, χωρίς ακρότητες, στην αναζήτηση της σύνθεσης μέσα από θέσεις και αντιθέσεις, θα συνεισφέρουμε στον προβληματισμό και στη βελτίωση του δημόσιου λόγου. Αλλιώς ο διάλογος καταντάει … κουβέντα.

  Ζητώ συγγνώμη για τη μεγάλη έκταση και την “σπαστή” αποστολή του κειμένου.(Πιστεύω να μην χαρακτηριστεί και “σπαστικό”).

  Εύχομαι “Καλή Μεγαλοβδομάδα και Καλή Ανάσταση”.

 11. Παναγιώτης Γ. Ανδρέου says:

  Καλημέρα.

  Προσπαθώ, μέρες τώρα, να στείλω ένα κείμενο. Λόγω άγνοιας στα διαδικαστικά της ιστοσελίδας δεν τα καταφέρνω. Θα επιχειρήσω, λοιπόν, να στείλω τμηματικά το γραπτό μου.

  Ξεκινώ από το τελευταίο σχόλιο του φίλου Άρι. Αν είχα στείλει επιτυχώς το σχόλιό μου θα διαβάζαμε όλοι το σκεπτικό, το οποίο του ανέπτυξα τηλεφωνικά ( ο ίδιος λέει ότι του υπέδειξα). Χωρίς πρόθεση υποδείξεων, αλλά επειδή υποστηρίζω και ακολουθώ την άποψη ότι ένας δημόσιος διάλογος ωφελείται, όταν αποφεύγει εκφράσεις ακραίες, ειρωνείες, φανατισμούς και αφορισμούς.
  Με πρόθεση να συνεισφέρω στην υλοποίηση αυτού του διαλόγου και ακριβώς επειδή γίνεται επώνυμα, καταγράφω τα εξής:
  1) Έχω την εντύπωση ότι ο τίτλος διατυπώνει πιο πολύ σχόλιο παρά είδηση. Δεν θέλω, το τονίζω, να υποδείξω πώς θα κάνει ο συντάκτης του άρθρου τη δουλειά του, αλλά θα έβλεπα πιο ουδέτερο και περισσότερο δεοντολογικό να υπήρχε ο τίτλος: “Χωρίς απαρτία η Γ.Σ. του Ε.Ε.Σ.Π”.

  Αυτό, βέβαια, που παραξενεύει και καλώς τονίζεται στο άρθρο, είναι η ημερομηνία της 3ης Γ.Σ. Εφόσον καταλήγει να γίνει την Κυριακή του Πάσχα, έχω την εντύπωση ότι το Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ.Π. χρειάζεται να δώσει λύση ή εξηγήσεις, γιατί από τα πράγματα εκείνη την ημέρα θα είναι παρών … μόνο ο κούκος.

  Χαίρομαι, επειδή μέσα από την POROSNEWS πραγματοποιείται ένας ουσιαστικός δημόσιος διάλογος. Αν, μάλιστα, περιοριστούμε στα πλαίσια που ορίζουν τον διάλογο, χωρίς ακρότητες, στην αναζήτηση της σύνθεσης μέσα από θέσεις και αντιθέσεις, θα συνεισφέρουμε στον προβληματισμό και στη βελτίωση του δημόσιου λόγου. Αλλιώς ο διάλογος καταντάει … κουβέντα.

  Εύχομαι “Καλή Μεγαλοβδομάδα και Καλή Ανάσταση”.

 12. Παναγιώτης Γ. Ανδρέου says:

  Κε Κανατσίδη, χαίρετε (δεν μπορώ να γράφω στις 17:20 με τον ήλιο να λάμπει “καλησπέρα”).

  Ζητώ να καταλάβετε και, ίσως, να δικαιολογήσετε την κατάχρηση που έκανα, στέλνοντας το ίδιο μήνυμα με 4 (!!!) αλλεπάλληλες προσπάθειες. Δυσκολεύτηκα στον συντονισμό με τον ρυθμό που παρουσιάζονται οι “εντολές” της φόρμας. Ξέρω ότι κουράζω και επιβαρύνω, άστοχα και άσκοπα, τη σελίδα της εφημερίδας σας. Απ’ την άλλη, σκέφτομαι, ότι το γεγονός αποτελεί απόδειξη της ελεύθερης και χωρίς περιορισμούς συμμετοχής των αναγνωστών της στη διατύπωση και στην αποστολή σχολίων.
  Εξ άλλου, έτσι υπηρετείται ο διάλογος που μόνο καλό μπορεί να προκαλεί στα δημόσια πράγματα του νησιού μας.

  Με την ίδια ευχή για σας προσωπικά και την οικογένειά σας.

 13. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  @Παν.Ανδρέου
  Τάκη, πολύ καλά τα λες. Πράγματι κι εγώ την ίδια εντύπωση απεκόμισα, ότι δηλαδή ο τίτλος διατυπώνει πιο πολύ σχόλιο παρά είδηση. Συμφωνώ μαζί σου ότι θα ήταν πιο ουδέτερο και περισσότερο δεοντολογικό να υπήρχε ο τίτλος: “ Δυστυχώς χωρίς απαρτία η Γ.Σ. του Ε.Ε.Σ.Π”, ενός σωματείου τόσο δραστήριου σε όλους τους τομείς αλλά κυρίως αφοσιωμένου στα συμφέροντα των μελών του καθώς και στην προβολή του νησιού, ώστε η μη προσέλευση των μελών θα έπρεπε να λυπεί όποιον αγαπάει τον τόπο του και νοιάζεται γι αυτόν, αντί να διαλαλείται πανηγυρικά το… “τρεις κι ο κούκος”. Γιατί έτσι δεν θα μείνει ούτε ο κούκος, και θα ακούμε τα ανταγωνιστικά νησιά να μας κάνουν “κούκου”. Ας βγάλουμε λοιπόν, εμείς οι μη κούκοι, τις παραταξιακές κουκούλες κι ας κουκουλωθούμε με το μανδύα της Ποριώτικης καταγωγής μας, γενικώς και… εξαδιαιρέτου. Αυτή τη ρεαλιστική κατάσταση πρέπει να προσμετρούμε, αντί να μετρούμε τα υποτιθέμενα… κουκιά, με φόβο να χάσουμε και το μέτρημα. Γιατί ό,τι είναι ναρθει θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει.
  Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους
  ΑΑ.

 14. Υποδείξεων συνέχεια, λόγω προφανούς άγνοιας διαχείρισης ενός ιστότοπου. Ο δημοσιογράφος -που εδώ συμβαίνει να είναι και ο ιδιοκτήτης του- έχει κάθε δικαίωμα να τιτλοφορεί με όποιο τρόπο κρίνει ο ΙΔΙΟΣ το ΓΕΓΟΝΟΣ που μεταδίδει, και όχι με τον τρόπο που ΘΕΛΟΥΝ οι αναγνώστες του, ειδικώς όταν αυτοί οι αναγνώστες αρέσκονται να υποδεικνύουν σε άλλους σχολιαστές-αναγνώστες τι και πού θα σχολιάσουν, πολύ περισσότερο που οι ίδιοι γράφουν ξεκούδουνα και ό,τι άσχετο με τις αναρτήσεις που διαβάζουν.

  Κατά τα λοιπά δεν “ασχολούμαι” μαζί σας, όπως δεν ασχολούμαι και με κανέναν άλλο σχολιαστή. “Ασχολούμαι” με ό,τι διαβάζω -κι αυτό όταν μου το επιτρέπει ο χρόνος-, και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω, είτε σας αρέσει είτε όχι. Η κρίση σας που όπως ο ίδιος ομολογείτε, συχνά πέφτει έξω, είναι θέμα που πρέπει να σας προβληματίσει, δεν είναι πρόβλημα των κρινομένων. Είστε σε καλό δρόμο που δέχεστε την έλλειψη κριτικής ικανότητας, δουλέψτε το γιατί η κριτική σκέψη είναι και θέμα νοημοσύνης. Έτσι, δεν θα προχωράτε ούτε σε επιπόλαια συμπεράσματα ούτε σε επιπόλαιες κινήσεις όπως έγινε τώρα που θέλετε να φορτώσετε στον διαχειριστή την “εξαφάνιση” (!) του σχολίου σας, που σας αφήνει έκθετο απέναντι στους αναγνώστες ως προς την αυτοπροβαλλόμενη ευπρέπειά σας.

  Μείνετε ήσυχος πάντως, δεν πρόκειται να σας μηνύσω για συκοφαντία, αφήστε το …ευπρεπές σχόλιό σας στο φως, μην το κρύβετε όπως κάνει η γάτα με αυτό που ξέρετε.

  Εννοείται ότι είστε σε θέση να υποδείξετε σύνδεσμο με τον “βόθρο των λεγομένων μου που έχετε διαβάσει και σε άλλους ιστότοπους με άλλους συνομιλητές μου”.
  Προς ενημέρωσή σας, τα σχόλιά μου σε 2-3 ιστότοπους που αραιά σχολιάζω είναι όλα ανοικτά και τα βλέπετε πατώντας τον σύνδεσμο του ονόματός μου που φαίνεται πάνω από κάθε μου σχόλιο. Αν το porosnews.gr είχε και το disqus ως φόρμα σχολίων, θα περιλαμβάνονταν και τα σχόλια που κάνω εδώ.

  Tι λέτε λοιπόν; Είστε σε θέση να αποδείξετε την αξιοπιστία σας; Ή θα αρκεστείτε σε μία συγγνώμην για ό,τι μουσαντένιο γράψατε για τα σχόλιά μου;

  υ.γ.
  Ό,τι με περιφρονείτε γιατί νομίζετε ότι πρέπει να με ενδιαφέρει;
  Και πώς εξηγείτε στoν εαυτό σας ότι παρακαλάτε και ζητάτε χάρη από κάποιον που ενώ περιφρονείτε του απευθύνεστε μεθ’ υπολήψεως; Τόση αντιφατικότητα σε τρεις μόνο αράδες;

Σχολιάστε