Το Reizen Magazine έκανε διακοπές στον ΠόροΤη Δευτέρα 3/10 και τη Τρίτη 4/10, επισκέφτηκε το Πόρο, μια αποστολή Ολλανδών Δημοσιογράφων αποτελούμενη από την κα Marjolein Van Rotterdam, και το κο John Van Helvert.
Η συγκεκριμένη δράση προγραμματίστηκε από το γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας σε συνεργασία με τους Δήμους Πόρου, Αίγινας, Ύδρας και Σπετσών για την αποτελεσματικότερη προβολή των νησιών του Αργοσαρωνικού.

Οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι έγιναν δεκτοί στα νησιά του Αργοσαρωνικού από τους Προέδρους των Επιτροπών Τουριστικής Αναπτυξης των οικίων Δήμων και ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα Τουριστικά και Πολιτιστικά αξιοθέατα των νησιών.

Στον Πόρο, εκτός από τον Πρόεδρο της Ε.Τ.Α.Π κ. Δημήτρη Συξέρη, σημαντικότατη συμβολή στην επιτυχία της επίσκεψης, είχαν η κα Ανούκ Κουβαρά, η κα Κατερίνα Σακελλίου, η κα Σεσίλ Κουβαρά, ο κ. Αντρέας Κουβαράς και ο κ. Σάκης Παπαμήτρου. Η ξενάγηση των 2 δημοσιογράφων έγινε στην μητρική τους γλώσσα με τη βοήθεια των κυριών Κουβαρά και Σακελλίου, διευκολύνοντας κατά πολύ την κατανόηση των δυνατοτήτων της τουριστικής ανάπτυξης του Πόρου, σε υποδομές, καταλύματα, μετακινήσεις, δραστηριότητες, διασκέδαση κλπ.

Η ολοκλήρωση της επίσκεψης των δημοσιογράφων στο Πόρο και η μετάβαση τους
στην Ύδρα έγινε με ιστιοπλοϊκό σκάφος που διέθεσε αφιλοκερδώς η εταιρεία Greek Sails της οικογένειας Κουβαρά, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες του Πόρου να λειτουργήσει σαν κόμβος για ολόκληρο τον Αργοσαρωνικό στον θαλάσσιο τουρισμό.

Το ρεπορτάζ αυτό θα δημοσιευθεί στο ειδικευμένο Ολλανδικό τουριστικό περιοδικό Reizen Magazine, το πλέον δημοφιλές περιοδικό της κατηγορίας του, μηνιαίας έκδοσης με 60.000 αντίτυπα, δική του ιστοσελίδα με 53.000 views την εβδομάδα και το οποίο στέλνει 44.000 ενημερωτικά emails12 φορές το χρόνο στους εγγεγραμμένους συνδρομητές του. Ο λογαριασμός Twitter που διαθέτει, έχει 3.500 followers τη μέρα.

Το άρθρο θα είναι 6 σελίδων f/c και θα δημοσιευθεί στο περιοδικό το 2012, κάνοντας τη πολλαπλασιαστική απόδοση του άρθρου εγγυημένη για το νησί του Πόρου και τις άλλες περιοχές του Αργοσαρωνικού που θα προβληθούν στο άρθρο.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sapounakis says:

    μια χαρα! αξιοι οι Κουβαραδες με απλη λογική! Αν εκμεταλλευτουμε και την πολυπληθη τοπικη αγγλικη κοινοτητα (που πιο παλια ειχε και ιστοσελιδα) ο πορος εχει ετοιμη δωρεαν προβολη στους σαξονες
    υπαρχουν ακομη κατι σιτε που λιγο δραστηριοποιηση θελουν/ επαφες/ ενημερωση
    http://www.poros.dk/ ας πουμε

Σχολιάστε