Το PorosNews σας φέρνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στα νέα του ΠόρουΤο Poros News αναβαθμίζεται! Η αγάπη των αναγνωστών μας και η επιθυμία τους για επέκταση της ειδησεογραφίας που καλύπτουμε, μας οδήγησαν στο να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας, με σκοπό την ευκολότερη περιήγηση του αναγνωστικού μας κοινού και στόχο την παρουσίαση περισσότερων ειδήσεων.
Προσθέσαμε λοιπόν επιπλέον κατηγορίες, μέσα από τις οποίες θα μπορείτε να ενημερώνεστε ευκολότερα και για τις παλαιότερες αναρτήσεις μας.
Θα μπορείτε να παρακολουθείτε επιλεγμένες ειδήσεις από τον Σαρωνικό, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα νέα του Δήμου Τροιζηνίας, θα είναι πλέον συγκεντρωμένα στη δική τους κατηγορία και θα μπορείτε να θυμηθείτε και να διαβάζετε τα αφιερώματα που κάνουμε κατά καιρούς στην αντίστοιχη κατηγορία.
Ο Τουρισμός, η «βαριά βιομηχανία» του Πόρου, απόκτησε και αυτός τη δική του γωνία στην ιστοσελίδα μας, με νέα που θα ενδιαφέρουν τους ντόπιους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες του Πόρου.
Τέλος, κάνοντας κλικ στην κατηγορία WebTV, θα μεταφέρεστε στο λογαριασμό μας στο Youtube και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και να θυμηθείτε στιγμιότυπα από εκδηλώσεις και στιγμές που έχουμε βιντεοσκοπήσει με τον κινηματογραφιστή μας Βασίλη Κολοκύθα.
Φυσικά δεν θα σταματήσουμε εδώ. Σε λίγο καιρό, θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις. Το Poros News θα βελτιώνεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες ενημέρωσης. Η συμμέτοχή, η αγάπη και η ενημέρωση σας ήταν και θα είναι το κίνητρό μας. Σας ευχαριστούμε που εδώ και ενάμιση χρόνο, μας έχετε προσθέσει… στα αγαπημένα σας.
Σχολιάστε