Το 8ο Φεστιβάλ Δωματίου Σαρωνικού, απόψε στον Πόρο!Μετά τις μαγευτικές συναυλίες στο Ανοιχτό Θέατρο Καμμένης Χώρας Μεθάνων και στο Γυμνάσιο Γαλατά, το 8ο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου συνεχίζεται στον Πόρο, με το μουσικό σύνολο Leondari Ensemble, θα εμφανιστεί για μια μοναδική συναυλία απόψε Παρασκευή 3 Αυγούστου στο αμφιθέατρο Συγγρού στον Πόρο, σε μια συναυλία που θα ξεκινήσει στις 9μμ.

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018, 21:00

ΠΟΡΟΣ

Ντιβερντιμέντο σε μι ύφεση μείζονα K. 563 Mozart

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

Κουαρτέτο εγχόρδων σε σολ ελάσσονα, Op. 10 Debussy

Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Συγγρού

Το μουσικό σύνολο Leondari Ensemble ενώνει φέτος τις δυνάμεις του με διακεκριμένους μουσικούς διεθνούς φήμης και αναγνώρισης όπως είναι ο Martin Leo Schmidt μαθητής του θρυλικού βιολοντσελίστα Heinrich Schiff και συνεργάτης της Mahler Chamber Orchestra, η Φινλανδή βιολονίστρια Sini Simonen, μια από τις πιο δημοφιλείς μουσικούς δωματίου στην Ευρώπη και μέλος του Esbjerg Ensemble, του Castalian String Quartet και του Calvino Piano Trio, ενώ για πρώτη χρονιά συμμετέχει ο Iσραηλινός πιανίστας Noam Greenberg, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε αίθουσες όπως το Wigmore Hall, οι Musikverein και Konzerthaus της Βιέννης και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Music at Tresanton.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Σήμερα (χθες 3/8/2018) δεν είναι και τα εγκαίνια της έκθεσης των Ποριωτών ζωγράφων, που οργανώνει ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις και Πειραιεί Τροιζηνίων, στον ίδιο χώρο;
  Μήπως κάνω λάθος; Μήπως πρόκειται για σύμπραξη; Ή μήπως για… αντίπραξη! Who knows!
  Άγνωσται αι βουλαί των αρμοδίων!
  Μακάρι όλα να πάνε καλά. Καμιά φορά κάτι τέτοιες συμπτώσεις ευνοούν όλους. Εκεί που κάποιος δεν περιμένει κόσμο, για τη μία εκδήλωση, πλημυρίζει από κόσμο, από την άλλη εκδήλωση. Είναι και αυτή μια μέθοδος που χρησιμοποιείται στο διεθνές μάρκετινγκ. “Έτοιμο κοινό”, λέγεται. ( Ή ‘είδα φως και μπήκα’, στο πιο λαϊκό)
  (Εμένα μη μου δίνετε σημασία. Έτσι κι αλλιώς μόνος μου τα γράφω μόνος μου τα διαβάζω. Και στην ουσία ούτε καν ψελλίζω: Υποτονθορύζω!)
  Πάντα φίλος
  Άρις
  (Ένας εκ των εν Αθήναις
  και Πειραιεί Τροιζηνίων)

Σχολιάστε